gazda gizdavi
Član
- Tu od
- 25 Velj 2012
- Poruka
- 587
zar mu nije prevelik zalogaj 4 glave, dolje je znak od Johana, a samo kabina i boja je njegova, drugo je sve zetorovo.
nemoj tako to je original johan dere iz ilinoisa:icon_confused:
zar mu nije prevelik zalogaj 4 glave, dolje je znak od Johana, a samo kabina i boja je njegova, drugo je sve zetorovo.
malo bolje prouči, unutra je zekanov motor, sigurno, i to su motori iz srije 85,95 i 10540 sad ne znam točno koje oznake su ovdje, znam da je isto suradnja model 2400 to je zetor 7340, a 2300 je 6340.
jel ovo tebi zvuči kao JD motor, bio je i snimak od ovih većih modela ali ga sad ne mogu naći
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=ZxOD3TrdsdM[/YT]
pa tako je i ova jača serija 2800 i ostali modeli isto JD samo boja, o ničem ne znam kao o zetoru, tako da me tu ne treba ništa uvjeravat. ja ti znam nabrojat sve modele zetora koji su napravljeni od studenog 1945 pa do danas.
a da nije možda renault, a ne claas.
Da upravo tako toma,krivo napisano mislio jedno napisao drugo
kako je renault kupio claasa ako claas sad postoji a renault ne, znači claas je kupio renaulta, zapravo claas je nastao iz renaulta, claas je imao tvornicu u njemačkoj i francuskoj sad ne znam jesu li obe još u pogonu.
renault je imao MWM motore i claas isto jedno vrijeme, jer su imali potpuno iste traktore samo druge naljepnice na njima, pimjeri su ti renault ares i claas atles,
renault se više ne proizvodi, a claas sada ima JD motore, te MWM motore su imale i starije serije fendta bar mislim, i priča se da su to nepoderivi motori.
Pa kolega gazda gizdavi je dobro napisal da je renaulta kupio claas!
Opće je poznato da je JD imao suradnju s renaultom, a kasnije kad ga je kupio claas je imao s njim, odnosno ima do dana danšanjeg suradnju s JD-om.
ja iznenađujem zato što ne tvrdim isto što i vi, pročitaj dolje što piše kod 2003. godine
http://blog.dnevnik.hr/agrotehnika/2011/10/1629569617/claas-hvata-novi-zalet.html
A ti mu lupiš kontru!mislim da je renaulta kupio class..u biti taj renault-class je čista kemija..tu ima svega pa i imaju motore od đonija i ostale koperacije..čudnovate:icon_hang:
I onda ja opet dobro napišem!kako je renault kupio claasa ako claas sad postoji a renault ne, znači claas je kupio renaulta, zapravo claas je nastao iz renaulta, claas je imao tvornicu u njemačkoj i francuskoj sad ne znam jesu li obe još u pogonu.
A ti opet kontra!Pa kolega gazda gizdavi je dobro napisal da je renaulta kupio claas!
Opće je poznato da je JD imao suradnju s renaultom, a kasnije kad ga je kupio claas je imao s njim, odnosno ima do dana danšanjeg suradnju s JD-om.
Ovo za MWM motore je sve točno, samo su djelovi užasno skupi.
MWM i IHC motori su odlilčne kvalitete i valjda najskuplji djelovi na tržištu!
Tu i drugi kolega veli nek opet pogledaš!ko je koga na kraju kupio, gore si napisao renault claasa, a dolje da je claas kupio renault.
I onda ti opet nama svima pokazuješ u ovom linku ono što smo mi več napisali!!! A to je da je CLAAS kupio RENAULTA!!!procitaj jos jednom sta je napisao :icon_wink:
ali nekako mi se cini da ste daaaaleko od teme otisli.. neznam, mozda se varam :icon_scratch:
ja iznenađujem zato što ne tvrdim isto što i vi, pročitaj dolje što piše kod 2003. godine
http://blog.dnevnik.hr/agrotehnika/2011/10/1629569617/claas-hvata-novi-zalet.html
[/QUOT
heheheheheheheh :icon_keel: pa i to je upravo to kaj svi m ipišemo stalno da je CLAAS kupio RENAULT Agriculture!!!
Sad je valjda stvarno jasno i dosta s time!
Evo kronologija događaja
Ovdje kolega lijepo napiše!
A ti mu lupiš kontru!
ma nije važno..jedino je važno da je renault više nepostoji,,mislim nerade traktore iako je to ista stvar samo nisu više naranđasti nego jepi zejeni clasonjeinlove):kako je renault kupio claasa ako claas sad postoji a renault ne, znači claas je kupio renaulta, zapravo claas je nastao iz renaulta, claas je imao tvornicu u njemačkoj i francuskoj sad ne znam jesu li obe još u pogonu.
I onda ja opet dobro napišem!
A ti opet kontra!
Tu i drugi kolega veli nek opet pogledaš!
I onda ti opet nama svima pokazuješ u ovom linku ono što smo mi več napisali!!! A to je da je CLAAS kupio RENAULTA!!!