E da su ovakvi naši mehaničari pa svaki dan bi im vjesio u radnjama.. :icon_super: inlove):
A stoji kad je između daski malo zabijen.
ovo sam ja vidio na fejsu prije pola godine i išao sam probat i uspio iz 10 puta tako nešto
ovaj jedan zaguraš između dasaka da čvrsto stoji i onda jedan staviš dolje popreko a jedan gore i povežu se sa glavama od čavala, ja taman kad sam mislio odustat uspjelo je, ali ruke moraju bi super mirne.
vrag mi nije dal mira i išel sam i ja probat...u igri su bile čavli stotke(10cm) nekak sam ih uspjel složit 14 ali nakon mnogo pokušaja...
Kako je život čudan , neposredno poslije objavljenog posta sam odgovorio da sam to vidio jesenas u živo ,,,,,,,, i nešto kliknuo i mislo da sam post poslao,,, međutim nisam ,,,,,, primjetio sam ali nisam reagirao ,,,,,, da bi prešao malo na vjesti 24 ,,, i pročitao ,,,, poginula dva radnika BISTRE , ,,, upravo mi je to pokazao jedan djelatnik BISTRE ,,,, a isti je upravo u mojoj ulici bio u rovu ,,,,, bojim se da se dogodilo najgore .
procitao negdje post,,pisalo je da su poginuli 2 radnika,,sa djurdjevacke strane,,