• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,208
Otkad ja vodim OPG u cijelosti, ja i predajem zahtjev za poticaj, stari ga je otvorio prvi dan kad se je to moglo, i više nikad nije radio na tom. A radimo čak i više zemlje nego je u registru.
E sad 3 godine unatrag, ja sam uzeo tu birokraciji na sebe, nije to baš svaki put jednostavno al snalazim se, vodim registre i evidenciju sveg što treba.
3 godine kako sam počeo predavati zahtjev za poticaj, sam kako kažu "sretan dobitnik" kontrole arkod čestica, i svih evidencijskih obrazaca, znači dođe kontrolor iz agencije, i sve čestice obiđe poslika, i napravi zapisnik, i neka dođu nije mi problem jer svaki put nađu sve onako kako sada i treba biti. Pretprošlu godinu se je kontrolor čudio što ga uopće šalju kad je to tako uredno, a tamo gdje je sumnjivo ne dobiva nalog, bilo je uredno godinu ranije a eto i godinu poslije.
Sad što se tiče poticaja, nitko mi nemože reći da ne vrijedi i ne pomaže, plavi dizel, i sve ostalo, ali da bih radio i da toga nije vjerovatno da bi, jer znam dosta njih koji kažu da mu dadu neznam koliko novca da poljoprivredu radio nebi, a ovi drugi koji koriste i zloupotrebljavaju sustav znamo otkud dolaze, bar mi dalmatinci znamo da riba smrdi od glave.
 

Najnoviji postovi

Na vrh