Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Ne znam kaj bi rekel za takav video. Kao da je sve planirano. Okrenul je glavu, videl auto i nastavil ko da ga nema. Da je stal na bremzu, traktor bi vjerojatno ostal u komadu.
Uh, ovo je jedna ružna životna situacija.
Vozač automobila je kočenjem mogao pokazati barem malo vozačkog razumijevanja, tolerancije i solidarnosti i time ujedno štititi samoga sebe.
A traktorista je muku mučio samo nakanom kako se dokopati ceste, pritom na žalost nije obračao dovoljno pažnje da li se zaista može na siguran način uključiti u promet glavne ceste.
I sad "tko je kriv"? 😖 Ružna situacija, jako ružna.
Sasvim normalna situacija tu u Zagorju, izlijeću na cestu kao muhe bez glave, i vozači traktora, i vozači auta. Jučer sam skoro nabio nekog lika u bok, bez pardona izletio ispred mene. I tako skoro svaki dan.