• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,738
Meni je ovo jako malo smiješno:
o_29365127_1280.jpg
Na fotografiji vidimo da najmanje 4 vidljiva redara čuvaju nogometaša od onih "koji ga obožavaju".
Ovo je:
Marko Livaja hrvatski je nogometaš koji igra na položaju napadača. Trenutačno igra za Hajduk Split. Wikipedia
Rođenje: 26. kolovoza 1993. (dob 29 godina), Split
Plaća: 700.000 EUR (2020.)
Roditelji: Milan Livaja, Ljiljana Livaja
Trenutačni timovi: HNK Hajduk Split (#10 / Napadač), Hrvatska nogometna reprezentacija (#14 / Napadač)
Visina: 1,82 m
Braća i sestre: Mirko Livaja
Težina: 81 kg

Ili je sve to možda ipak jako žalosno?
Prije par dana, poslije utakmice finala nogometnog kupa HR je bio istaknuti frajer s megafonom, vrijeđao je građane Šibenika, navijače svojeg kluba.
Prije godinu dana, tako nekako, je na jednak način s još nekolicinom suigrača iz Hajduka vrijeđao nogometni klub Dinamo iz ZG.

Umišlja si Livaja da je veeeeeeliki frajer, vrijeđa čim i gdje stigne, ali nije u stanju podnijeti uvrede iz publike u Rijeci, kad ga ljudi prozivaju za "nered" koji je napravila navijačka skupina torcida, na utakmici finala kupa u Rijeci, dok su zapalili dio stolica na tribinama. Ako ništa drugo, nastala je materijalna šteta i sramota.
Kako to da je to tako neobični frajer? Zar mu igranje za Reprezentaciju nije nikakva čast? Tko je on osim obične mlade osobe iz okolice Splita? Novine su ovih dana pune njegovih "poteza", ja se budem usudio i budem rekao, njegovih sranja. Kakvo je on svjetlo u mraku i kome?
Smijem li ja parkirati auto ovih dana u Splitu, s VŽ tablicama, a da mi auto ne bude unakažen, samo zato jer nisam navijač Hajduka?
Kamo smo mi to došli u našem mentalnom društvenom razvoju???
 

marijjo

Novi član
Tu od
18 Tra 2014
Poruka
2
Poljud je gorio ove sezone 4 puta, kad su gostovali riječani i zagrebčani...predplatnik sam pa čisto da znaš. Kolega mi je Varaždinac i vozi pola varaždinskih tablica već nekoliko godina. Bivši kolega Sančo/dinamovac iz Ivanca nije imao problema u mome Sinju kao ni ja u Ivancu!
Bez uvrede ali Ti si naivčina ako razmišljaš na bazi novinaskih naslova!
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
8,880
A znam i neke koji kad su u St sa nekom drugom oznakom grada, na retrovizor objese zastavicu,...... pogodi koju!
 

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,567
Bez uvrede ali Ti si naivčina ako razmišljaš na bazi novinaskih naslova!
Zašto bi bio naivčina,zbog takvih primitivnih ispada događa se netrepeljivost sjevera i juga,a to očigledno nekome odgovara. ;)
 

Najnoviji postovi

Na vrh