Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,491
Na žalost manje više svi se predaju modernom dobu, I boleštinama kojekakvim.
Vjerojatno sam jedan od rijetkih koji nije gledao Eurosong, odnosno ne da ja nisam gledao nego ni djeca ni žena. Jednostavno nisam znao kako klincima objasniti golog Finca, ovog šta je pobijedio ili onu vješticu i ostale spodobe koje su se tu nalazile.Na žalost manje više svi se predaju modernom dobu, I boleštinama kojekakvim.
Ima nas jošVjerojatno sam jedan od rijetkih koji nije gledao Eurosong,
A ja kad to kažem za penzionere odmah me se napadne 🤣🤣🤣😂😂😂🤣😂😂😂Ja smatram ovcu, ili psa u "invalidskim kolicima" mučenjem životinje. U prirodi bi invalidi životinje bile prve na jelovniku predatorima, onima koji ih love i njima se hrane. Postoji u prirodi hranidbeni lanac, ne od jučer nego od postanka svijeta.
Jesmo...ali ti ne poštuješ generacijsku solidarnost...mi si to smijemo reći između sebe, ali ti to ne smiješ reći namaA što vi starci niste za zajebanciju..
Ja smatram ovcu, ili psa u "invalidskim kolicima" mučenjem životinje. U prirodi bi invalidi životinje bile prve na jelovniku predatorima, onima koji ih love i njima se hrane. Postoji u prirodi hranidbeni lanac, ne od jučer nego od postanka svijeta.