• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,146
be577fb7-a3ee-44fd-b46c-a741dbac9cb2.jpeg

drpio!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,901
Sjećam se jednog slučaja iz Njemačke. Čovjek je nešto čistio sa vatom i benzinom. Tu vatu je bacio u školjku i onda si je sjeo na nju da obavi nešto. Uz to je i pušio i onda čik ubacio u školjku na kojoj je još sjedio. Eksplodirala školjka, a on se opekao i posjekao na odlomljenu školjku. Zvao hitnu. Hitna došla i dvojica ga nose po stepeništu dolje do vozila. Usput ga pitaju što se desilo. On im ispriča slučaj. Ova dvojica su se počela tako smijati da im je ovaj ispao sa nosila i usput slomio nogu pri padu.

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,792
Sjećam se jednog slučaja iz Njemačke.
Eh da, to me podsjetilo u ove rane jutarnje dane na jedan slučaj sa školjkom koji bum zadržal za sebe, ali me je to sječanje uspjelo nasmijati :ppozdrav:

vikendpoljo

Dobro znana faca
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
148
Sjećam se jednog slučaja iz Njemačke. Čovjek je nešto čistio sa vatom i benzinom.
Meni je ostala u sjećanju scena kad je pokojni otac nakon šerafljenja po autu prao ruke nitro razrjeđivačem s cigaretom u ustima i naslonjen na drveni sjenik pun sijena.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,792
Moj sused, Bog mu daj duši lako nije nigdar ni jednu zapalil, nije ni šarafil, ali se predugo zadržal u podrumu kad je grožđe fermentiralo.
Kak god pogledaš treba se kloniti podzemlja i poslovima ispod nje.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,901
Ja sam si pak već mislil puno puta da bi mi bilo bolje da se preselim vu podrum. Puno bi si vremena, koraka i cipela prešparal, a i štenge postaju sve rizičnije. Baš bum pital babu, onak zdaleka, kaj misli o mojemu prijedlogu. :unsure: :unsure: :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh