• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,180
Ljudi, nekaj ne razmem.
Razni čudaci s još čudnijim zastavama smiju na kam hoće, ljudi koji se mole su nepoželjni i smetnja...
Nije li tu nekaj krivo? Nemamo li svi ista prava?

Jeste li primijetili da toliko nasilja "nad ženama" nije bilo prije istambulske konvencije i raznih drugih woke gluposti???

Možete me nazvati budalom, nazadnim...ali od kad je Bog (ili tradicija, kak god hoćete) istjeran iz europe, stvari idu nizbrdo...

Glede Bartulice: za razliku od mnogih drugih "naših" na njegvom mjestu, on se drži stavova radi kojih je dobil glasove, za razliku od ostalih, da ih ne nabrajam...

Dok se stvari ne vrnu natrag na normalne postavke, bolje ne bu...

Uostalom, ova šala @Deda Marek-a u osnovi pogađa bit stvari:
fb_img_1764930524874-jpg.86960

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,180
To čujemo na svaki dan na vijestima...a misliš da je sve istina? Naravno, bez vlastitog kritičkog mišljenja imamo takve reakcije.
Nitko se ne moli za nasilje, to je propaganda i bit molitve izvlečena iz konteksta.

Ova slika gore, to nije nasilje? To je šala?
Ne misliš li da i žene tuku (svoje) muževe? Znam za nekoliko u okolici koje su ih i ubile... kak bi se to nazvalo (ak je ono suprotno "femicid")?

Čim se država i razne "babe" umiješaju u obiteljske odnose (umjesto da se bave uvjetima poboljšanja života i promicanjem obiteljskih vrijednosti) da do takvih stvari ne dolazi ... rezulatate vidimo...

Prije slušanja i čitanja vijesti, uključite vlastiti mozak (tko ga ima...).

• Like
Reactions: H&S

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,137
ZJ, koje to obiteljske vrijednosti oni promiču i na koji način? Kome se oni mole i kakvi su to vitezovi? Svatko se ima pravo moliti, ali za to postoji i vrijeme i mjesto. Možeš i unutar svoja 4 zida. Kojim pravom oni uzurpiraju gradske trgove i tko plaća policiju da ih čuva? To nisu nikakvi vjernici već skup budala koji svoje nekakve frustracije pokazuju na glup i neprimjeren način. Ako netko nema skladan odnos u obitelji, to klečanje nebu to riješilo. U krajnjem slučaju , koga se tiču nečiji obiteljski odnosi? Ajmo probat iduči vikend napraviti jednu roštiljadu i pijanku na trgu. Pa da vidimo dal bu nas policija čuvala ili bu po glavi stanovnika

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,350
Crkve i obiteljski domovi su za molitve, birtije za bančenje, podrumi i kleti za skrivanje od žena kao sigurna kuća, trgovi za šetnje. Ja vu birtiju sigurno nebum išel čitat romane i žalit se kak je nutra galama i da mi treba mir. :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,180
Ali imamo DRŽAVU! ... za koju su mnogi stoljećima prolijevali krv i ostavljali zdravlje...nažalost i neki od ovdašnjih članova.

Kakvu, takvu, naša je. I nek to shvate svi koji ju mrze
(oni koji ju vole, to jako dobro znaju).
Da bi mogla (i trebala!) biti bolja, bi, ali to moramo sami priskrbiti.

Kurdi (ima ih bar 10x više od nas), Palestinci NEMAJU vlastitu državu...kaj bi dali da ju imaju, makar bila i gorja od naše.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,350
Ne bumo ju još dugo imali takvu. Možda joj promijene i ime npr. u New Nepal ili Glovo State ili Doni napravi od nje jedno veliko golf igralište, a mi bumo sakupljači loptica. :mad:

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,280
A zašto se Republika Hrvatska vodi kao poslovni subjekt? Jesmo li mi onda zaposlenici po rođenju? :unsure:

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
900
Ne znaju ljudi cijeniti zdravlje, u bolesti cijene ali je več kasno. Ne znaju cjenit niti mir, kada je zlo, svađa, rat, onda jedino želimo mir..
Čudni smo to mi ljudi, nezahvalni za puno toga dobroga, dok se kolo ne okrene.
Neće ni ti naši kako ih neki pametnjakovići zovu klečavci okretat drugi obraz do neznam kad....Vidiš kak muslimani to rješavaju....

Najnoviji postovi

Na vrh