• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
691
Ima jedno mjesto udaljeno nekih 15-tak km i zove se "karinjača", ja se poceo smijati konto neka zaj.cija od strane mjestana,kad ono stvarno se mjesto tako zove.,ali i ovo gore na tabli je bas bas.
 

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,144
Bila jedna kočija u Grubišnom Polju na sajmu sira.Čovjek dovezao iz italije polovnu staru nekih 5god. Imala je velike kotače kao one starinske samo su bili željezni i imali gumu,i kočija nije bila drvena nego neka kao od željeza.Kočnice na sva 4 kotača i to sve diskovi bile hidraulične kočnice. Čovjek kada je došao sa njom na granicu nisu mu znali naplatit carinu jer nikad niko nije prevezao kočiju iz jedne države u drugu. Cijena te kočije je bila cca 6-7000€ :eek::
Ako je neko bio na tome sajmu i zna nešto više o toj kočiji neka kaže :(hi):
 

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
hehe ovaj prati auto industriju..svi stavljaju na aute alu felge pa zašto nebi i on imal na svojim kolima hehehe:icon_weed:
 

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,714
hz37cgkzzzqxfx58rpta.jpg
 

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
889
zar mu nije prevelik zalogaj 4 glave, dolje je znak od Johana, a samo kabina i boja je njegova, drugo je sve zetorovo.
 

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
čak niti ne dimi pod 4 brazde :D i meni je bil malo čudan reko nekak mi vuče na zetora po haubi i felgama..več sam nekoliko zetora videl tak z JD ovom bojom i naljepnicama i ni ne skuži se odma da je to zetor...
 

Najnoviji postovi

Na vrh