• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SOJA sjetva-žetva 2013.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Odlična soja!! :icon_super:
Moja je manja, otprilike kao ova od člana darkodjokic. Doduše kasno je sijana a sobzirom na ovo vrijeme mislim da i nemože biti bolja.
Kad je ova tvoja sijana? Koji je međuredni razmak, kako ste je sijali, čime?

Posljednje uređivanje:

tinda

Član
Tu od
20 Kol 2011
Poruka
592
Sijana je poslje 1.5. sijali smo svaki drugi red,sijala je Amazone d9

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
danasnje slike:

na oko za sada odlicno izgleda. jedino boja nije bas kakva bi trebala biti ali popravlja se. mislim da je za to krivac folijarna prihrana.
trave za sada nema, iako je korektivno spricanje obavljeno samo jednom sa malo manje od pola doze spriciva.
visina je otprilike do kukova. negdje malo vise, negdje malo manje. bez klecanja u njoj :icon_lol:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
danasnje slike:

na oko za sada odlicno izgleda. jedino boja nije bas kakva bi trebala biti ali popravlja se. mislim da je za to krivac folijarna prihrana.
trave za sada nema, iako je korektivno spricanje obavljeno samo jednom sa malo manje od pola doze spriciva.
visina je otprilike do kukova. negdje malo vise, negdje malo manje. bez klecanja u njoj :icon_lol:
Koji folijarac si koristio

goldcup

Novi član
Tu od
25 Tra 2010
Poruka
15
jel bi smijo prihraniti soju s ureom nekih 100-150 kg na hektar

nebi ti to bilo preporučljivo,,jer nebi sazrela do zime,, soja sam sebi proizvodi dušik,,možeš je prehraniti folijarno sa 5% otopinom ureom

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
zasto bi ureom prihranjivao a ne kanom?
mislim da je sad vec kasno za prihranu. moja soja cvate vec nekoliko dana..

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Tibor 88 ona prva slika ako nije tajna gdje je ta njiva,malo mi se čini poznato,možda griješim.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Evo "malo" slika od moje.

Imam tri sorte i čini se da ako ne bude tri puta, da ću morati vršiti na barem 2 puta.

Ovo je najkasnija:
Rzbgf-Svj0Su-yKkWDKLDLpaLKfStZVntxnBEvgVZw=w677-h508-no

2.jpg

Ova kreće žutjeti malo:
3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
A ovo je treča, koja je najviše žuta. Vrlo skoro bi mogla biti za žetvu...
7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

I slika uvrata, najzelenija i najzrelija:
12.jpg

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Tibor 88 ona prva slika ako nije tajna gdje je ta njiva,malo mi se čini poznato,možda griješim.

uopce nisam vidio ovo pitanje.
polje je na cesti prema garesnici. tocnije, veliko vukovje.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh