Jel netko vidio uživo Sonaliku s tim (mislim Poljskim) kabinama? Jel kabina dobro izolirana? Mi smo eurowolfa kupili s kabinom (Orašje) i tu smo grdo pogriješili jer je buka unutra nemoguća...i tako smo kabinu skinuli i prodali ljudima koji su rekli da će je stavljat baš na Sonaliku, ali sad ne znam koji model...ŠANANA kaže:friška vijest iz jurvala:
Svi su traktori s kabinom, klima moguća, prednje gume idu gore malo šire, tj. 13-stice, u planu je prednja hidroulika s kardanom za ovaj di-90, tako mi je rečeno u jurvalu
Znam, vidio sam sliku u Gospodarskom listu, valjda će se javit netko tko ga je vidio uživo. Cijene po meni nisu velike, pa 549DW dodje malo manje od 17000eura...a mislim da ga se ne može uspoređivat s ovom Sonalikom od 60KSŠANANA kaže:Kabine ti jako lijepo izgledaju, nažalost nemam sliku, recimo, onaki nisu na čoškove, več lagano na polukružno onako...
DI-90 4x4 s kabinom je 25.000 €
za ove 60 i 75 nisam pitao, al reko mi jjedan prijatelj što bi kupio ovu DI-60 4x4 da je negdi oko 17.000€ :scratch
potpuno se slažem s tobom!!!..ja.. kaže:sonalika i te sve ostale lijeve marke bi mozda prosle kao 2. ili 3. traktor. za lakse poslove i to. ali kupovat ovu 90ku kao glavni traktor? mislim da treba proc jos neko vrijeme da se vidi kako ce se pokazat..