dmatkovic96 kaže:Super, baš ovakvu kombinaciju ima i moj susjed,zekana 8441 s istim takvim utovarivačem i kupio je sonaliku istu 60ks ali bez kabine,a ovo mi je prvi put osim u mljekarskom i gosp. listu da je vidim sa kabinom.
Sad u utorak če valjda u moje selo doći treća sonalika, ima jedna od 50, 60 a ova če biti 90ks, samo što moj kum je baš među prvima kupio tu od 50 ks ali ta je bez prednje vuče, i traktor se stvarno odličan pokazao,nema skoro šta nije radio, napravio je lani nekih 300 sati i lijepo ga spremio preko zime, i kad su bile one smrznice, pukao mu blok motora, bila je u rashladnom sistemu voda,a bili su iz jurvala na 2 servisa tijekom godine i zadnji servis je bio baš nekak pred zimu, malo nezgodno, ali obečali su da če u roku mjesec dana to rješit, baš su neki dan došli po traktor, inače mi je taj od 50ks odličan za livadu i takve stvari.
gmiža kaže:Ma mislim to nije za uspoređivat, samo kaj bu mene dopala sonalika prilikom košnje,skupljanja sijena i sjenaze i omatanja bala jer je stari zaposjel proksimu i on fino balira s klimom, muzikom i gramer sicom a ja
možda nebude vruče u kabini, a čul sam da se da dogradit i klima pa :?: bumo vidjeli
dmatkovic96 kaže:Danas sam uhvatio susjeda u akciji
evo jedna od 3 sonalike u mom selu
dmatkovic96 kaže:Da, to je Matina sonalika DI 60, ali na slici je Marijan,Matin brat,a danas sam vidio i kuma u daljini da je vozio đubrenicu sa svojom plavom sonalikom DI 50, a ona 90 se još razrađuje, tak da je nema još u polju, nego sam nešt načuo neki dan da bi dolje jedan čovjek na kraj sela isto kupio ovakvu DI 60 ali sa kabinom
kod nas su ljudi postali opsjednuti sonalikama :mrgreen: ak je kupi biti če ih 4 u kovačici i to svaka drukčija