Ima neka firma u Srbiji koja radi sa Sonalikom sa njima radi Se-kra (nekako kao Agromehanika). Mene muči to što sada imam registraciju Sonalike DI 750 III sa kabinom. Razbio sam vrata. Javljao sam se Jurvalu. Tu su me zavlačili da bi na kraju rekli da nema ništa. Gdje nabaviti vrata? Ako neće biti nikakva riješanja napravit ću od plexiglasa, pa možda me puste na tehničkom.Pozdrav
imam sonalika 90 di 4wd, dali netko zna gdje se mogu kupiti dijelovi
pa vrata ti napravi svaki malo bolji bravar...Ima neka firma u Srbiji koja radi sa Sonalikom sa njima radi Se-kra (nekako kao Agromehanika). Mene muči to što sada imam registraciju Sonalike DI 750 III sa kabinom. Razbio sam vrata. Javljao sam se Jurvalu. Tu su me zavlačili da bi na kraju rekli da nema ništa. Gdje nabaviti vrata? Ako neće biti nikakva riješanja napravit ću od plexiglasa, pa možda me puste na tehničkom.
Nažalost kod nas ne. Razgovarao sam sa ljudima iz Sekra koji sada prodaju sonalike novijih tipova sa kabinama iz Turska, ali ne odgovoraju vrata. Na izgled bi rekao čovjek da je to skoro isto, ali nije. Ovi iz Srbije ne rade sa Poljskom, tako da je to sada problem.
Do sada sam i ja prolazio uz napomenu: dogodine stavite i druga vrata. Od prošle godine su pooštrili mjere na tehničkom i bojim se da ću se morati snalaziti kako znam i umijem.pa vrata ti napravi svaki malo bolji bravar...
ubaciš plexi i deri...
Ali mislim da ne bi trebao bit problem, mislim da prolazi bez vratiju, bar mi se čini da je moj prošao bez vratiju i stražnjeg stakla...
Idem bez vrata pa što bude. Ako bude problema valjda ću imati neko rješenje.Plexi isto neide na tehnickom...kod nas prije nekoliko godina odlucili procitata taj dio clanka iz pravilnika pa ga se uhvatili ko pijan plota☹☹
Da samo što je to sekurit savijeno staklo i da se natezati - prilagoditi obliku kabine. Obično staklo puca pri pokušaju savijanja. Vidim da i ta radnja "STAKLA ZA TRAKTORE" radi samo sa ravnim staklima.pa ta su vrata komplet staklena, to svaki malo bolji staklar napravi...
i nisi razbio oba dvoja, ako su jednaka, poslužit će cijelo za izradu i izmjeru polomljenog...
daj se malo snađi... 🤭