• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,128
Ja uspio sve pospremiti bez kapi kiše;)
Iako su mnogi rekli da sam lud to ići raditi s obzirom na prognozu,ali 136 roto bala izbalirano;)
Još ću 70ak valjda uspjet pospremiti kroz otavu i livade koje sad nisam pokosio.

Ps. Čime prihraniti livade nakon košnje?urea pred kišu ili kan?

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,128
Ja sam isto tak mislio otprilike 200-250kg/ha kana..pa reko da pitam ako ima neka preporuka da primjenim.

<zetor>

Aktivni član
Tu od
25 Lis 2012
Poruka
569
Kamo sreće da sam se ponovio. To je sa farme "Banovina Agrar" JD 6810 I CLAAS ROLLANT 255 RC . Kotače je skinu sa pick-upa jer je sa njima šira balirka a i neda mu se ih non stom preklapati .

Skodav

Član
Tu od
27 Kol 2018
Poruka
31
Kako se kreću cijene od košnje do baliranja? Još sam u potrazi za čovjekom koji bi mi to odradio pa....

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,128
Rolo bala ti je 250-300kg težine.
Sad ovisi tko balira i koliko stisne.
Što se kocki tiče,ima i lakših i težih,pa si otprilike izračunaš koliko ide.
Kod mene ima kocki da ih jedva dignem,a i da mogu jednim prstom nositi...

Najnoviji postovi

Na vrh