Kak vele kod nas ljudi ima se može seMi smo čovjeku za 7500m2 lucerne, vrhunske,3 kvalitetna otkosa i 4 onako solidan davali 2 janjaca ili 300europljana.
Tvoje poštenje nije upitno..ponudi mu realno ..mirno spavaj i digni glavu.Cijelu godinu da si kosim. Prošle godine sam mu sve radio. Ove godine više ne drži ništa pa mu ne treba. Bila odlična prošle godine
Cijena je takva uzmi ili ostavi, ako nisi za utikamicu nemoj ju niti igrati,što bi rekli mi dalmatinci "kuco mala"Kak vele kod nas ljudi ima se može se
Ja se ponovio sa velgerovom rp 12... Prosta balirka...odradio tek nekih deset bala...kiša nedaEvo i mene u klubu...
20 bala jučer izbalirao,prvi puta u životu.
Da mi je netko rekao prije koju godinu da ću imati rolo balirku,samo bih se nasmijao..
Idem pomalo,dok se ne uhodam,ima nekih sitnica za posložiti(rasvjeta,pušta zrak negdje u sustavu za punjenje zračnih jastuka,pa svaki dan treba napumpati,elektronika neke nebuloze radi,pokazuje da je bala manja nego što je,i tako..) ali radi solidno.
Ja imao Wirax 6god. bubnjara 165 ove se godine raspala sva ,kvaliteta materijala 0. Tetak ima fahr km22 uvezena još 1986 i dan danas kosi ,dva puta promjenili piksne i donje tanjure. Planiram sebi gaspardo duplex pa bi onu od 235 cm.Iste su, 205cm. Samo je na proximi hidro podizanje, a na 62 ručno. Svaka kosa ima svojih prednosti i mana.. Kod mene su brdski tereni, imam takve medje da jedva dohvatim do parcele iznad. I onda kad medjaš kosi sa bubnjarkom medja je pokošena, on samo dohvati do ravne ivice.
Na ovima Gaspardo voli pucati protunož to im je mana. Nož mi je pukao jednom u 15god. Puno zavisi od uvjeta gdje se kosi. Ova strižna kosa nikako nije za parcele uz rijeke gdje plavi, nanese granja, mulja.. To nju uništava.
Remenje ne kliže skoro nikad, jedino kad trava prestari pa krene ona sitna onda se nabija između noža i protunoža pa prokliže remenje i staje sve.
Jučer se čuo s kolegom ima novu bubnjarku 135, veli prvom kosi sa Zetorom 3511 i guši ga.. Brat sa proximom tjera sve 3 brza, to je 10-11km/h samo se okreće. 4 rali za sat vremena jučer. Ide i 35-tak bez greške, ali velika je trava ove sezone puno ga vuče ukoso nema smisla.
Ne, nikad. Jedino gdje je poleglo ona samo "prežvaće". Ali koliko vidim ni diskosna nije sreća u poleglom. Bubnjastu poljsku kad vidim šta napravi od mlade lucerne to je zlo.A jel štopaju krtovinci? Ja sam se preporodil kad sam kupil bubnjastu 185 cm. Doduše teže se tjera al praktički nema štopanja. Jedino noževi nekad znaju “pobjeći” unutra kad zaoreš u neki breg.
Ali možda nema ovih mana ko Gaspardo. Velim ponovo ta nova serija nije neka sreća, slabo spada trava s grebena, kad završavaš šiljak gura travu, i ako je mekano ruje ispod pa gura napred i valja..Bcs skuplja za 1000€