• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Spremanje sijena i trave

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
Zašto?
Ja kupio ove godine i za sad nemam primjedbe. Još malo i odradila svo sijeno bez greške.

DeutzFahr69

Aktivni član
Tu od
4 Svi 2017
Poruka
163
Najviše problema oko samog kucista, nakon par godina dobilo sve lufta, pikse itd, kosila nekih cca 20 ha godisnje.

Mislim da je gaspardo strizna puno bolji izbor

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,892
Ah jaj to su bila ta vremena.
Još uvijek si ih možeš priuštiti. Odustal bi istoga dana od sjena dok bi pivo popil.
Mehanizacije ima na svakom ćošku a vila drvenih samo kao ukras na zidu.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Najviše problema oko samog kucista, nakon par godina dobilo sve lufta, pikse itd, kosila nekih cca 20 ha godisnje.

Mislim da je gaspardo strizna puno bolji izbor
Mozda treba podmazati, ince bcs puno bolja kosa nego gaspardo

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Radi li ko sa poljakinjom dva diska i IMT 539... Ja imam 165 Poljakinja i tjera je sa 577. A večeras ju zakači za fergu..sklopita kosa kao kad se kosi i fergo digne poluge al ona ostane tanjirima na zemlji..nakrene se...šta sad tu zeza

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,758
Dignuta ti je ona metalna rucica za transport...sad ti je u polozaju za kosnju kad mora kosa plivati... 1000005419.jpg

Ali to nije polozaj namijenjen za transport...

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Dignuta ti je ona metalna rucica za transport...sad ti je u polozaju za kosnju kad mora kosa plivati... View attachment 61805

Ali to nije polozaj namijenjen za transport...
Pokušavao sam i kad tu metalnu ručicu zatvorim...nego mi se klima par cenat..2_3... Onaj kompletan dio gdje se kopča kosa..samo možda i treba..ima na sebi plastične čahure..lijevo na slici gdje si zaokružio

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,758
To nije pozicija za transport... ja je tako dignem sa 539 ali samo u rijetkim slucajevima...za transport moras otkopcat kardan i okrenut je iza...

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Zakaj otkopčati kardan? Ona poluga za blokadu kod transporta ima veze samo kad je kosa spuštena. Nebude kosa više ako ju zatvoriš. Trebaš skratiti desnu polugu ako se to da na 539.

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Kosa je bila preklopiti kao za kosidbu i ja je htio samo zakačiti.al nisam je uspio dići dovoljno..

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,758
Nebres dici kosu ako je stavljena u polozaj za kosnju...odnosno mozes ali ne bas toliko da se mozes normalno voziti ..za transport moras otkopcati kardan i onu polugu i okrenuti je iza..

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
To mi izgleda ko kopija DF KM22 a nju možeš voziti sa zakpčanim kardanom i u transportnom položaju. Ja svoju KM24 vozim. A na Zetoru skratim desnu polugu da mi ne zapinje u zemlju kod okretanja u radnom položaju.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,758
A nznm kakva je to kopija...napisao je poljska 165...pa pretpostavljam da je nesto kao ta miotk...ja ne mogu sa zakopcanim kardanom okrenuti kosu iza...smeta ona plastika...moram otkopcat kardan...

Najnoviji postovi

Na vrh