Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,536
Ak sam ga ja srušenog slikal,dal sam ga stvarno ja srušil 🤔Ako je drvo palo u šumi, a nitko ga nije vidio. Je li zaista palo?
😮 Bu ti srce zadržalo? A i rebra?. .. Sad bude jedna gore, a druga doma i ja budem miran, imam sve duplo...
Da imaš, imel bi i dve penzije...(osim supruge 😏🙃, jer nemam ni 2 penzije 🤣😈)
🥂🎶
Imam jednu, na probnom radu več 2 godine
Kaj je sad istina 🤔imam sve duplo (osim supruge 😏🙃,
Deda i Lee najebali ste, dok Vas vlovim... 🙃
Imam jednu, na probnom radu več 2 godine. Pa po onoj: dok bedaki imaju peneze - kramari tržiju, ja sam si danas kupil još jednu, za rezervu i da ju ne vozim non stop u autu v gorice i doma. Odmah sam ju danas isprobal v goricama z vodom, položila je, ima moje povjerenje 😏🙂. Sad bude jedna gore, a druga doma i ja budem miran, imam sve duplo (osim supruge 😏🙃, jer nemam ni 2 penzije 🤣😈)
🥂🎶
View attachment 71097
Nisam, ovih par dana dok one cvatu ih škropi dragi Bog.Jesi oprskao marelicu i breskvu protiv monilije cvijeta?
Da ne bi bilo nije bilo mraza, a meni mraz spalio cvijet
Bitno da ne smrzne.Ja se bojim da ce vjetar i kisa sad unistit sve i da nece bas biti ploda...
To mi napravilo prosle godine na tresnji...kad se najljepse rascvala derao vjetar nekoliko dana i nakon toga se samo sve osusilo..
Jel mora biti temperatura preko 5°C kroz noc kad se prska ili je samo bitno da ne smrzne?