Nažalost je… 🤦♂️
Ako mislimo na istog siguran sam da bi on nekog upozoril na to, a nakon njegove intervencije ražanj se nebi sramil plavog kita ispeči.....Meni jedno ime pada na pamet 🤭
A ne ne, nema mene ni blizu tam gde se oznojiti treba.Da nisi možda pomagal i vola vaditi iz jognja i nametati ga na jači ražanj?
Ma kriv je debalans, vele da je životina teža na strani na kojoj više lezi.Ipak je problem bil strojarske prirode: vratilo je puklo na mjestu rupe za poprečnu šipku.
Problem je otklonjen metodom topovske cijevi - cijev u cijevi; puknuta cijev je zavarena, na nju je navučena deblja cijev i zavarena za tanju na krajevima.
Ukratko, vol je bil ispečen, i to dobro i ukusno (mljac), a zahvaljujući toj anegdoti, Spravišće je postalo poznato u cijeloj Hrvatskoj, a možda i dalje
To je još jedan dokaz da dobro riješena reklamacija je bolja reklama od najboljeg proizvoda (jer kad je sve u redu, za njega se ni ne za).
Misliš da budu bolje od vola izabrali?Ljudi moji danas izbori a vi o volu...
Tak je, a imamo na forumu čoveka i za to..... žal im je bilo porcije koje su ionak uglavnom krivim ljudim podijelili....Izgleda da se tu delalo o debalansu disbalansa. Možda je volu jedna polovica bila teža od druge pa je trebalo balansirati ražanj dok je vol bil na njemu. Nekaj poput balansiranja rotora na malčeru.
Izbori? Danas? Kakvi? Za koga?Ljudi moji danas izbori a vi o volu...
Kod sestre u Belgiji 50m red da se uđe na glasačko mjesto. Kod mene 94 od 620 ljudi izašlo..
Sramota za državu...