vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Hvala na pozivu....da nisam alergičan odmah bi krenuo.
Ako ideš polako ne, mada je Graševina dosta "čorbasta" pa se dosta više kreće nego Chardonnay ili Rajnski rizling.kako se to ponaša po neravnom putu,da li pada preko?
Bilo je danas u podne u vijestimaSa oduševljenjem se je dočekao novi niskopodni vlak u Istri.
View attachment 64899
Počeo je voziti u ožujku ove godine, svi sretni i zadovoljni. Ali do sada već je treći put u kvaru. I sad prometuje neki stari vlak od pedeset godina, pretežito njime putuju učenici iz sjevernoga dijela Istre u Pulu.
Kod prve vožnje provozali su se svekoliki dužnosnici i najavili kako će već slijedeće godine doći akumulatorski vlakovi ??
Super! Novi vlakovi na staru i dotrajalu prugu. Vlakovi koji su do sada prometovali kretali su se brzinom od 50 KM /sat, dok ovi novi mogu voziti do 120 KM /sat kad bi imali prugu n a kojoj mogu postići tu brzinu.
Istarska pruga se je obnavljala prije 40 godina i obnova je trajala 10 godina. Tako da sad vapi za novom obnovom. Ali nema veze , bitno da smo se mi provozali, naslikavali i obećali još novije vlakove. Koji će više vremena provoditi na popravcima nego na pruzi.
Ovako bi to trebalo rjesiti....Ti je već viša tesarska za mene 😁😂.
Mene trenutno najviše muči kako da ovaj desni kraj podntrukcije "stabiliziram". Ovaj lijevi kraj se sve super. Ali kad sam se malo odmakao na krovu.. Desni kraj malo lkuja
View attachment 64839
Pa ne stignem ljudi moji. Ne stignem 😂.ti još nemaš lim yxdz<x ..znači ide bez filca?