Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,536
Danas sam, uz ostale radove,razmišljao u kojoj temi da ovo napišem. Pošto je ovo tema za danas,mislim da je tu najprikladnije. Naime,danas sam se odlučio pridružiti dečkima kojih više nema aktivno na ovom forumu. Zašto? Pa očito je ovo privatna prčija pojedinaca. Meni se briše komentar o moštu u temi branje grožđa. Pa nisam pisal u temi švasaparati. U isto vrijeme drugima je sve dozvoljeno,pa čak i onima koji bi trebali voditi red. Nije bitno ko od vas moderatora je imal gumicu v ruki,ali bilo bi fer da je koristi korektno. Dok se nekima gura u dupe,druge se diskretno udaljava. Nema veze,ne živim ja od foruma. Sretan sam kaj sam tu upoznal neke drage,poštene i vrijedne ljude. No,s njima mi nije problem doći u kontakt u bilo koje doba i bez foruma. Vi ostali,vrijedni ljudi koje nisam uspio upoznati,budite mi dobro. I neka cirkus ide dalje. Ovih dana ste ispisali 10 stranica o pravilima foruma,a onda od toga figa. Probajte samo pobrojati koliko članova je prestalo biti aktivno unazad samo 6 mjeseci. Ako me neko zatreba za pomoć,uvijek me može dobiti na pp. Ne brišem profil,samo prekidam aktivno druženje. Pozdrav svima . A vi moderatori,sad gumicu u ruke i brišite,al nakon 10 minuta. Toliko sam valjda zavrijedio. I ako nekome od vas posebno smetam,možete mi se osobno javiti.