• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,706
A ženi si rekao da ideš???????
Ma jok,,, ona me natjerala,,, pošto se u mom domu živi još u vremenima iz prošlog vijeka,,znači pekare i mnoge stvari u dućanima koje su nus produkt od pšenice, kod mene se i sad rade po starinski,,hljeb ili kruh se i sad mijesi i peče u peći,kako mi kažemo u šporetu na drva,,, tako i ostale delicije na bazi tijesta i jufke,,
po meni pekare i mesnice bi propale,,,neznam možda sam staromodan,, al meni je ovo slađe,ukusnije a pvrh svega zdravije,,
da se vratim na početak,, natjerala me jer je u špajzu ostala zadnja vreća brašna od prošle godine,,

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,709
Temu

Radi super.

Ima 64 gb kameru. I slika i video su super kvalitete. 2x 18650 baterija + panel.

Ima wi fi. Znači spajam se mobitelom na nju i mijenjam opcije i preuzimam slike i video.

Nije baš bila ni jeftina... 55e... - kupon 30%

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,117
Danas pšenicu prošlogodišnju pretvorio u brašno i mekinje,,
View attachment 81691
a kad je mlin pokraj Drine grijeh bi bio ne pogledati je izbliza,,
View attachment 81692
a kad si na obali Drine još veći grijeh je nezabaciti štapove,,,
View attachment 81693
Jel brašno ostaviš ovak u vrećama, ili spremaš na neki posebni način?

Ak ima vremena, di god je voda valja zabaciti štapove....ja sutra ujutro idem sa svojim dečkima zabaviti

Najnoviji postovi

Na vrh