• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,709
A ženi si rekao da ideš???????
Ma jok,,, ona me natjerala,,, pošto se u mom domu živi još u vremenima iz prošlog vijeka,,znači pekare i mnoge stvari u dućanima koje su nus produkt od pšenice, kod mene se i sad rade po starinski,,hljeb ili kruh se i sad mijesi i peče u peći,kako mi kažemo u šporetu na drva,,, tako i ostale delicije na bazi tijesta i jufke,,
po meni pekare i mesnice bi propale,,,neznam možda sam staromodan,, al meni je ovo slađe,ukusnije a pvrh svega zdravije,,
da se vratim na početak,, natjerala me jer je u špajzu ostala zadnja vreća brašna od prošle godine,,

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,710
Temu

Radi super.

Ima 64 gb kameru. I slika i video su super kvalitete. 2x 18650 baterija + panel.

Ima wi fi. Znači spajam se mobitelom na nju i mijenjam opcije i preuzimam slike i video.

Nije baš bila ni jeftina... 55e... - kupon 30%

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,124
Danas pšenicu prošlogodišnju pretvorio u brašno i mekinje,,
View attachment 81691
a kad je mlin pokraj Drine grijeh bi bio ne pogledati je izbliza,,
View attachment 81692
a kad si na obali Drine još veći grijeh je nezabaciti štapove,,,
View attachment 81693
Jel brašno ostaviš ovak u vrećama, ili spremaš na neki posebni način?

Ak ima vremena, di god je voda valja zabaciti štapove....ja sutra ujutro idem sa svojim dečkima zabaviti

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,765
Kak: "Što smo radili danas!"
Pa zaokružival sam neke brojeve.
Iako bi bilo pametnije da su to brojevi neke lutrije! :mad::hahah:

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,124
Ne rivljite me v grob prije reda....

Slika je ispala jako liepo, al da se ne lažemo, jako je izazovna ribičija s njima. Od raspetljavanja flaksa iz granja, mokrih nogu, udice u dlanu, do natepene zemlje po kruhu i špeku, a nemreš ni piti pred njima 😅 .
Al učimo se strpljenju, a sreća na licima kad uloviš običnu sunčanicu je neprocijenjiva, još kad oni nekaj upecaju skačeju od sreće, al doslovno. I kad oni mene spitavaju kad bumo išli pecati, niko sretniji od mene.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,409
Neprocjenjivo je vrijeme provedeno sa njima, na to sam mislil kad sam sliku komentiral.
To vrijeme je sad i kroz kratko vrijeme nikad više u životu jer unuke ko zna jel bumo dočekali....

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,709
Jel brašno ostaviš ovak u vrećama, ili spremaš na neki posebni način?

Ak ima vremena, di god je voda valja zabaciti štapove....ja sutra ujutro idem sa svojim dečkima zabaviti
Da ostavim u vrećama, ispod stepenica ili stubišta imam zatvorenu mali prostor tu vreće stoje u tamnom i hladnom plus obložene sa strana stiroporom,,

Na vrh