Oko 1 kg češnjaka + oko 1 kg đumbira + flašica meda!Smrdljivec. (češnjak)
Vrijedi i do fi 300 i nadaljeZa narezivanje navoja, onak okometrijski ako nemaš tablica, ide fifi vijka X 0,8 to vrijedi di M12
7,5 metsraDenes jurili po nekve panele, polovni al za nas obične smrtnike još dobri 😀😅
Ko pogodi duljinu dobije lajk 🤭🤣🤣
Zorane nije 12,5% pada več na jedan metar 12,5 cm.Ipak će ići ispod krova. Malo će se morati zavući lim, al dobro...
12.5% pada ima...
View attachment 64820
Tako mi rekao kum da napravim 🤣... To je radiona...A kaj cvilis kad sljeme nije kod zida..ja račinam da bi vodu napuhalo preko sljemena na zid.
Zašto nisi prvi rog odmaknuo od zida za izolaciju na zidu..zapravo sve ne samo rog
Cemu tako mljevenje....spremanje za zimu ili???Jučer i danas čišćenje, a sad meljava. Pogodite čega!
View attachment 64819
Onlyfans link? Zanima me što kriješ ispod ruke 😏🤣🤣🤣Tako mi rekao kum da napravim 🤣... To je radiona...
Inače.. Tko nije pao s krova.....
S lotre na gredu s grede nekako ko majmun na pod...
View attachment 64821 a nije ga ni radio...
Te klafne prvi puta vidim. I nigdje ih kod nas nisam ni vidio za kupiti niti vidio da ih netko stavlja. Niti mi nije jasno kako bi točno išle.Ušarafi ove stupiće preko zida kroz ove kutne limove.
Klanfa je ovo:
Ruka je valjda kosnik. Ako ih naknadno postavljaš, znači da ih drže samo čavli ili šarafi. To je tak...da izgleda da su tu.
Ruke, da bi držale, moraju imati čepove, i postavljanju se pri sastavljanju greda.
Ovo za 4m raspona vrijedi kad su rogovi pod nekim kutem, reda >25...30°, a tvoji su skoro horizontalni.