Žule se nekaj naspaval na njemu.Sad još samo da Žule sedne na njega
Isto kaj i sa tobom, a i mnogima drugima.
Poprati kad sam bio ,na dnevnoj bazi pratim,u više navrata,ne komentiram ,ili bolje rečeno vrlo malo komentiram, jednostavno bolje ništa ne reći, nego svakom loncu poklopac biti.Isto kaj i sa tobom,
Znam, isto tak znam da je puno toga več prožvakano, ali ako nema komentara nemamo se po kaj ni vračati na forumPoprati kad sam bio ,na dnevnoj bazi pratim,u više navrata,ne komentiram ,ili bolje rečeno vrlo malo komentiram, jednostavno bolje ništa ne reći, nego svakom loncu poklopac biti
Zadnje kaj sam se čul s njim je bilo vezano za forum i problem s kojim se susrel kao forumaš.No ipak nije pitanje bilo o meni, već o kolegi @iwanho,neka je on živ i zdrav a sve ovo drugo je ionako sporedna strana života.
HvalaI još nešto @MUHA svaka čast za projekt🚗, za strpljenje,i uloženi trud.
Nikam ti nejdeš.Koji je to drugi forum?
Da se i ja preselim 😁
Držim drugima predanja i popujem pravila ponašanja koje za mene naravno "ne važe".Milicijskom oku nema da promakne ni jedan detalj, osim velikih greha...
Ima jedna poslovica, možeš da odeš sa sela, ali selo iz tebe nikada.
Nemaš brige, proba je pod šajbom, to kaj nema auspuha, unutrašnjosti, sjedala, šibera..... je manje bitno....bitno da se izda proba, jer nam je bilo šteta bušiti branik kojeg smo skupo platili i jedva našli. Najvjerojatnije idu magneti...
Odavno Muha nema ni zajednickog prijatelja,,Bobica,,alijas Plemeniti,,,Isto kaj i sa tobom, a i mnogima drugima.
Dođoh, vidjeh i odoh. Pa onda opet nekad na kratko svratim... pa onda sve rijeđe, pa sve rijeđe....
Nema nam ni Puknutog, Kupljenog, Propalog, Johabice, Bore, Nedima Dede, Dade, Baneta, Galde, Ghosta, i ostalih, a u zadnjoj turi nažalost napustili su nas i Plus te Tommy.....
Jebaj ga, osipamo se polako ali sigurno.
Meni odlična. Znači skok u vodu bez namakanja i ako ne dođe neko osjetno zahlađenje, mogli bi se još i dobar dio 9 mjeseca kupati.