• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491
Lijepo...
Koliko vidim, 2x10" niski, ili griješim?
Malo me zbunjuju 2-djelne daske.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Da, 2x10". E sad da li je niski, ne poznam toliko OLT, uglavnom, isprobano je oranje i radi odlično, ja sam super zadovoljan. Prijašnji vlasnik je malo radio sa njime i stvarno je očuvan. Bez greške. 400e je bila cijena.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491
Dobar je dok nije kukuruzovina ili puno mase, jer se onda štopa.
Možeš ga jednostavno povisiti ak ti se da igrati s tim.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,598
Jel bi se dao prednji nosac brazde prebacit desno, a zadnji lijevo s tim da se ubaci ista plocevina na mjesto di je nosac prije bio i tako poveca zahvat?

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
247
Ja imam 12" Olta, nedavno sam lemeše promijenil. Nikad mi nije bilo jasno kak je pokojni otac oral sa njima na 539tki. Ja kad sam pokušaval, tužni pogledi od moje majke su mi sve govorili. Ali za zetora 52mi izgledaju najtaman ,čist OK. Barem ja ( povremeni traktorista ) tak mislim 😁 .

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491
@bane1978
Daš izrezati ovakva dva komada:
1732526565277.png
i štukneš lukove s gornje strane, te izbušiš 4 nove rupe.

Najnoviji postovi

Na vrh