• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Scukaf

Dobro znana faca
Tu od
31 Sij 2022
Poruka
138
volio sam tu igru tamo jos od 2012 (ako se ne varam), ali uvijek mi je u njoj bila nekako prazna atmosfera (bez obzira kaj su u posljednje vrijeme stavili i ljude i svašta). Ali brzo mi dosadila, prvenstveno zato jer sam bio ljubomoran sam na sebe što tamo imam mašine po par miljiuna eura i onda izadjem van i imam plug 10" i tanjurače s 20 tanjura 😁

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,760
Igrao sam 22 zadnju god dana, vjerujem da je dosta slican ovom novom osim novih mapa, nisam ga pokreno jos, treba dosta da se instalira i azurira da krenes uopce

Najnoviji postovi

Na vrh