• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,531
@NikolaT55, pogledaj na svojoj slici gdje je pant a gdje ovjes plinske opruge. Zato velim da na Torpedovoj kabini bi trebal biti u sredini, blizu gornjeg panta.
Još je bitna razlika kut otvaranja vrata: na ovakav način on more biti graničnik, ali to nije moguće ak se vrata otpiraju vise od 90 stupnjeva, jer uvijek postoji mogućnost da se vrata otporu više i savinu ga ili strgaju.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,016
Jasno je meni o čemu pričaš, slažem se za Torpedovu kabinu, sve je to izvedivo, na taj način može i funkcionirati, ali pošto je mogućnost otvaranja vrata više od 90°, trebalo bi staviti još dodatni graničnik, sa time bi bio bez brige da se opruga savine ili potrga.

Posljednje uređivanje:

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,016
Možda nešto slično kao što je prikazano u video na 2:05, ali ja bi još iza stavio graničnik da ne otvara više od 90°.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
592
Možda nešto slično kao što je prikazano u video na 2:05, ali ja bi još iza stavio graničnik da ne otvara više od 90°.
Kupio sam amortizere za vrata kabine za imt 549 u poljostroju-17 eura komad.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,516
Ja sam stavio točno ko na tom videu i ako slučajno ne držim svaki put vrata i ona malo "pobjegnu" ode amortizer u smeće. Probano više puta.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,016
A da li si možda razmišljao da staviš graničnik iza i na taj način ograničiš otklon vrata.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,516
Da budem iskren svaki put sam to na brzinu slagao i nakon što sam uništio par amortizera odustao sam i nije mi se dalo više igrati s tim.

Najnoviji postovi

Na vrh