• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,542
@NikolaT55, pogledaj na svojoj slici gdje je pant a gdje ovjes plinske opruge. Zato velim da na Torpedovoj kabini bi trebal biti u sredini, blizu gornjeg panta.
Još je bitna razlika kut otvaranja vrata: na ovakav način on more biti graničnik, ali to nije moguće ak se vrata otpiraju vise od 90 stupnjeva, jer uvijek postoji mogućnost da se vrata otporu više i savinu ga ili strgaju.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,018
Jasno je meni o čemu pričaš, slažem se za Torpedovu kabinu, sve je to izvedivo, na taj način može i funkcionirati, ali pošto je mogućnost otvaranja vrata više od 90°, trebalo bi staviti još dodatni graničnik, sa time bi bio bez brige da se opruga savine ili potrga.

Posljednje uređivanje:

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,018
Možda nešto slično kao što je prikazano u video na 2:05, ali ja bi još iza stavio graničnik da ne otvara više od 90°.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
595
Možda nešto slično kao što je prikazano u video na 2:05, ali ja bi još iza stavio graničnik da ne otvara više od 90°.
Kupio sam amortizere za vrata kabine za imt 549 u poljostroju-17 eura komad.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,516
Ja sam stavio točno ko na tom videu i ako slučajno ne držim svaki put vrata i ona malo "pobjegnu" ode amortizer u smeće. Probano više puta.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,018
A da li si možda razmišljao da staviš graničnik iza i na taj način ograničiš otklon vrata.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,516
Da budem iskren svaki put sam to na brzinu slagao i nakon što sam uništio par amortizera odustao sam i nije mi se dalo više igrati s tim.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,828
Danas opet idemo da dirku pa da nas milicija nebi na oku imala najmili smo prikolicu..... slučajno sam skužil da ima pripomoč sa amortizerom za povlačenje ručne kočnice. A pošto smo nekaj debatirali oko tih sistema možda neko iskoristi kao ideju sebi za parkirnu kočnicu.
Morem reči da dela kad ga pokreneš povlači sam dok ne zategne do kraja. Malo je problem spustiti ručnu, treba sila skoro ko nekad prije kad si ju povlačil.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,788
Slagal dns svijetla na prikolici na poslu...precvikal mi se kabel...odem u ducan, kupin 7 zilni kabel..skinem izolaciju i skuzim da je jedan zuti kabel i ostali sve crni...koji vrag??? 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Onda s ispitivacom trazil koji je koji kabel...😡😡

Moja.mrcina od cca250kg je na hladenju...dobro smo se nadelali a pravi posel tek slijedi...sutra se rano krece...

Najnoviji postovi

Na vrh