• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,459
Misliš do Skupexa? Ja sam tamo čest gost, ali vidim da su se ubrezobrazili veoma much.

Građa (čitaj OSB, štafle i Polikarb ploče) i nešto željezarije za planirano zatvaranje i prenamjenu šupe, cca. 550€, ista količina, iste robe u Izolirci 250€... No comment.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,089
U pevexu je materijal uvijek bio najskuplji. Barem ako gledamo zadnjih par godina.

Ja sam bio kumu kupiti aparat za kavu jer ga nije bilo na stanju u Osijeku 😂.

A pvc stupove sam uzimao u pvc troplexu. Fi36, 200cm s kapom u šiljkom... Začudo, samo su malo skuplji od drvenih, a imaš ih ohoho godina..

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,043
Nakon što sam razmotrio sve mogućnosti, ovo mi je na kraju bilo najbolje rješenje u ovome trenutku za Torpeda. Hvala @Nik89 na prijedlogu za Zetora, kolega ima isti traktor pa bude sebi složio na takav način. Isto tako hvala svima koji su sudjelovali u ovome razgovoru i podijelili svoja iskustva. Ako nekome možda zatreba savjet ili bilo kakva informacija slobodno mi se obrati.

Prilozi

• IMG_20241221_125353.jpg
    IMG_20241221_125353.jpg
    51.5 KB · Pregleda: 42
  • IMG_20241221_125336.jpg
    IMG_20241221_125336.jpg
    58.8 KB · Pregleda: 42

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,862
Pitanje je da li će doći do ravnomjernog izgaranja. Kaj ako se desi da mu drva prva izgore, a pelet ostane ili obratno? :unsure: Svaki savjet je upitan. Ako kaj krene po zlu tko će odgovarati?:unsure:o_O:ppozdrav:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,783
I od mene se vide Alpe ha ha ha ☺️ ali samo kad je burja (kao i ovih dana). I po takoven vrimenu laglje se diše.😃

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,033
Evo kak smo mi doma počeli obilježavati kraj ove godine? Izgleda to kak naša mala božićna prića.
Prvo je starija kćerka rekla, pa nebremo mama, još na Božić stići i k vama, na ručak, znaš da moramo biti na puno strana. Daj složi ručak u (proteklu) nedjelju za nas. I bi ručak 😊.
Ali veli dojdite zato vi k nama na Badnjak, budem ja složila ručak za sve nas i vas, budu došli brat i šogorica iz ZG. A sestra mi se ispričala, ona ne stigne, mora spremiti sve za rođendan, doma. I bi ručak jučer kod starije kćerke, došli su sin i snaha. (Sestre su svejedno profeštale skupa u ponedjeljak, kraj radne godine, na poslu 🤣). Sinoć kasno odoše naši zagrepčani doma, jer danas su več u Sl. Brodu, kod snahinog brata (y).
Supruga kuha božićni ručak za našu mlađu kćer i sve njezine, a bude s nama i naš najstariji, deda.
Poslije ručka selimo se k mlađoj kćerki, da tamo proslavimo rođendan od jedne od naših unuka, rodila se na Božić.
A da, danas u božićno jutro smo započeli doručkom s šogoricom, došla nam čestitati, a sutra moramo i do nje jer joj je drugo ime Štefica. Uz nju naš deda je Stjepan, otac od starijega zeta je isto Stjepan.
E sad kak da mi pazimo "na liniju", kak da se ne prejedamo i ne opijamo??? Kam se god okreneš sedi si, zemi si, jedi, pij...
Nije bez veze ona pjesma: nato Mlado leto, svega obilja 🎶
PS
Sinoć, na Badnju većer, smo na kratko skoknuli i do susjeda, supruga je odnijela slatkiše za njihove male unuke, a ja malo vina i da pozdravimo njihovu kćerku, zeta i djecu, došli su na par dana, z mora, k njima na Božić. I tu je isto bilo, sused zemi si nekaj, daj pij... 🙃😇😊

Na vrh