• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,464
Kaj se nisi javil da si na sjeveru? Si bil službeno il privatno? Mogli smo spiti nekaj 🍻
Javio bi se da sam duže ostajao, baš sam razmišljao o tebi, nekako mi se Virovitica urezala u pamćenje, ali sam se onda sjetio kocke na VŽ tablama. Ali nisam bio duže od 45min u Varaždinu, kombinacija gužve, nadrndanih suputnika i djece nas je brže bolje potirala nazad prek' brega.

Tako da ovaj posjet Varaždinu nije bio zanimljiv kao oni prijašnji 🙃

Na ljeto je plan jedna malo bolja stress free ekskurzija, jer ovo oko blagdana uvijek bude 'umri muški'...

Parking mi je bio najmanji problem, RAV se bankini raduje 😂😂 Jedino je potrajalo doći do odgovarajućeg mjesta zbog gužvare...

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,316
Kocka je na ČK tablama 😀
Ok, oprošteno ti je ovaj put. Dok budeš imal više vremena se najavi prije pa da nekaj dogovorimo..
Potegnem ja do VŽ, ak budem slobodan 😀🍻

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,316
ČačaK jebo ga ti. 🤭😀
Zamjenio si me ko dinamo trenera 🤣🤣

Evo i imenjak bi se pridružil, samo jako il nikako 🍻🍻

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,909
Gdje si Zorane? Izađi i reci kakav je tvoj plan za danas. Moj je sigurno bolji. Započeo sam sa duplom brljom, dvije kave jače, krvavice, kobasice, prezvušt i čurke za doručak. Nakon doručka paše i gemišt. Gablec budem preskočil, najvjerojatnije ga budem zamijenil sa pivom jer je i ona hranjiva. Prije ručka aperitiv, nakon ručka dižestiv, a onda lagani gemišti. Ne treba pretjerivati, ali ne treba si biti ni maćeha. Prije i poslije večere ponavljamo sve isto kaj se tiče tekućine. Između ručka i večere možda se prigrizne malo odojka da se ne pije na prazan želudac. Prije svega treba misliti na zdravlje. Nakon večere nema više jela samo dotakanje. Noći su duge pa da se ne dehidrira do jutra.
Ajde sad Zorane da čujemo tebe. Probudi se i iznesi svoj plan pa da vidimo čiji je bolji i veći. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Posljednje uređivanje:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,121
:hahah:

Evo ja sam se upravo probudio. I sad sam u fazi da sam sretan što sam se probudio.

A u planu za danas mi je biti budan do navečer :hahah::ppozdrav:. Drago mi je da je tvoj dan ispunjen .

Ali evo. Idem pokušati naći hoće mi netko skuhati kavu, onda ću za ručak jednu lozu da dođem sebi, pa ću pečenke i sarme jesti.... Pa popodnevni odmor, pa malo do kuma, vjerojatno popiti koju. Pa večernji odmor :hahah:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,909
Čestitam na programu, dosta je sadržajan, izdrži. Bilo bi mi draže da se sukobimo jedan na jedan, ali daljina nas razdvaja. :ppozdrav:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,545
Bitno je početi Novu godinu radno,,
Neznam dal goveda znaju kad je Nova godina,,, al znam da znaju kad nema hrane,,,i da nebi bilo rike i dreke,,, moralo se podobro uprašiti al bar znam da sam miran što se tiče
kukuruza narednih 60 dana,,,
pitanje svih pitanja,,,čime saprati ovu prašinu u grlu i ustima???? 20250101_145818782.jpg

Prilozi

• 20250101_145818782.jpg
    20250101_145818782.jpg
    55 KB · Pregleda: 13

Najnoviji postovi

Na vrh