Ne želi ni meni poslati poruku ,izgleda da nešto forum štekaEvo poslano. Ja se iznenadio kvalitetom izrade
Edit:
Neće mi poslati uopće privatnu poruku. De mi u po pošalji mail ili broj mobitela da ti pošaljem link
Neznam tocno sta je drenazna (tj. ta vasa cjevulja sta tocno drenira); ali kod mene nakon cca20 godina je trebalo sve cijevi na ulazu u kucu promijeniti-obnoviti. Kuca je sa temeljem 2m ispod razine zemlje, ali korozija je pojela vodovodnu koja je nalegla na ciglu, a kanalizacija je isto legla polovicom presjeka na saht dovodni i odvodni. Znaci nakopali smo se, a tijekom par proslih godina dok nije spoznata stvarna situacija isto smo pokupovali miniwashe - crijeva i dizne za "produvavanje" . Ima sve danas da se kupi, ali kad se ispuni vrijeme treba popraviti greske prilikom lakomislene izgradnje ako je to slucaj i kod vas.lp.Začepila mi se drenažna cijev iz podruma. Probao sam sajlom vrtiti i nabijati, izvadio korjenčiće od nekog drveta i dalje ne mrda. Probao sam i čavle staviti na kraj sajle ne bih li to nešto probio, ali ništa. Sad bih ovo naručio pa ako tko ima iskustva s tim diznama za visokotlačne perače, neka javi.
View attachment 78987
U najgorem slučaju ću ubaciti pumpu i provesti novu cijev do rine pa neka tjera u taj odvod, svakako ide dalje na livadu.