• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,537
Danas sam išel u nabavu vadilice za krumpir. Doma sam imal malo boje pa sam ju odmah malo okrečil kaj bu izgledala pristojnije. Do sad je to žena vadila motikom pa da ju malo poštedim i na taj način ujedno okajem svoje grijehe (ako ih je bilo).
vadilica krumpira.jpg krumpir 2025.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,104
Ovako nešto, za drvo, nemojte ni slučajno kupovati (Pevex).
Pile nisu kružno savinute i ne može slijediti trag! Htio sam izbušiti rupe na plastičnoj cijevi za posaditi paradajz, ali sam na koncu upotrijebio brusilicu.
View attachment 82614
Imam nešto slično, ne znam gdje sam kupio jer je davno bilo, precizno reže šperploču i ivericu, drugo nisam rezao.

Najnoviji postovi

Na vrh