Da si bar meni jednu nabavilnabavu vadilice
Imam nešto slično, ne znam gdje sam kupio jer je davno bilo, precizno reže šperploču i ivericu, drugo nisam rezao.Ovako nešto, za drvo, nemojte ni slučajno kupovati (Pevex).
Pile nisu kružno savinute i ne može slijediti trag! Htio sam izbušiti rupe na plastičnoj cijevi za posaditi paradajz, ali sam na koncu upotrijebio brusilicu.
View attachment 82614
Komplet nova glava volana?Ovo sam radio
Ako jako povečaš kartu bude blizu, na par centimetaraA da to nije negdje u Persijskom zaljevu
Neznam, vele da su ovi novi volani smeh, tanko kučište pa rado pucaju.Ovo sam radio jučer poslijepodne i jutros završavam
Imo sam priliku smočiti jajca u Persijskom zaljevu ,, plavi Jadran,, je za njega za tri klase bolji.Ako jako povečaš kartu bude blizu, na par centimetara
Slikano na Hvaru iz Amfore, bazen sa slike isproban kad se več ukazala prilika
Zato sam i pital Viduku , ja imam neku jbg ako znam, Indija valjda, kupljena u lokalnom dućanu, imala je odmah izraženiji luft na desnoj strani od lijeve. Pa sam i krajnike zamijenil , opet isto.vele da su ovi novi volani smeh
Bilo mi je brže ovako, kad bi netko to mogao kvalitetno presložiti ,rado bi ga servisirao, po onoj staroj NEKA SE NAĐE.Neznam, vele da su ovi novi volani smeh, tanko kučište pa rado pucaju.
Predpostavljam da starog nisi popravljal jer nema matematike ili je bil nepopravljiv?