• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,523
Inače, pravilo ti je 30% uloga od cijene traktora. Ne znam koja je cijena ali ak je za tvoje potrebe dobar i odgovarati a jbg skupili bumo se za likovo.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,152
13300e traži, dao bi ga za 13000e. Možda još nešto i spustim. Tu je čovjek u blizini mene, njemu nije sila, ima on svojih traktora pa sam ga zato i dobio na probu, kaže i on sam, radi, probaj, vozi se pa budemo vidjeli kako diše. Dovezao ga je iz Austrije. Čovjek po zimi čistio snijeg i vozio si u štalu za svoje potrebe, barem tako je rekao. 4400 sati ima. Koliko sam čitao da su jako dobri i zahvalni traktori. Ulje, filteri, redovita kontrola i praktički neuništiv.

Najnoviji postovi

Na vrh