• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,757
Vezano uz prikaz majstora @MUHA
Ja sam uspio spremiti sve "apoene" (nisam siguran da je ovo ispravna fraza) kovanica, od jedne Lipe do onih prigodnih 25 Kuna. Uzeo sam PVC foliju, A4 formata, električnu lemilicu i na foliji složio mrežu, znači svima sam složio "kućice", da se ne bi rasipale i gubile, a i vidljive su svim kovanicama prednja i stražnja strana.

(Inače sam tako složio i album sa nekadašnjim Hrvatskim dinarima, te i zadnjim papirnatim Kunama. Itd.
Unuci več povremeno pregledavaju taj moj trud i pokazali su i iznenađenje i veselje tom mojom umotvorinom. Nisam nabavio profesionalne albume za novčanice i kovanice.)

Najnoviji postovi

Na vrh