• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,247
Ja sam jučer ateriral. I istovaril sve. Ajde da se i meni poklopilo. Gde imaju kamping? Osterreich? Čul sam se s kolegama, kolaps samo takvi. Mokri snijeg je najgori

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,955
Ništ ja nisam fulal, ja sam čitav život delal posel koji sam delal s ljubavlju, a ne na silu.
Kad sam sam sebe ulovil u fušu i sa grčom u želucu od straha u ishod.... dosta je bilo.

Ove slikice su hobi, uhvačena prilika kakva je pitanje dali se bu ponovila, a ovaj napad snjega je bil ta prilika.
Poneku fotku ukradem od one svoje kaj kavu nesme piti, a uz upotrebu današnjih alata i meni uspije pokoja :ROFLMAO:

Na vrh