• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,346
Kad navodiš da je jedini parket pravi parket. Ja bih dodao da je po kvalitetu najbolji "kant" to je lamelni parket, debljine od 16 ili 18 mm, odnosno sačinjen od lamelica 160x16x8, posložen od sitnih lamelica okrenutih na kant. Takav praket ima najveću tvrdoću, ima najviše elastičnosti na promjenu vlage. Može izdrzati i manje poplave.

• Like
Reactions: ZJ

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,374
@sttipa

Pa ti si iz Ogulina? Tamo im je proizvodnja parketa koliko sam skužio.

Inače, šogorica mi je bila veterinarka u ogulinu jedno vrijeme pa sam par puta bio tamo. Lijepo mjesto, dobre šume za varganje 😊 . A kolega mi je radio u pilani tamo.

Da Bjelin je u Ogulinu radio parket, otpustio 90% ljudi iz tvornice i ostala samo pilana koja se prebacila na građevinski program... imaju oni i drugu tvornicu u Ogulinu (Bjelin 2) ali šta se u njoj radi (proizvodi) i da li uopće izlazi gotovi proizvod iz nje mislim da niti oni ne znaju. A gazda gore na sjeveru Europe nikako nema pojma.

Drago mi je da ti se sviđa "moj" kraj! Šogorica radila na veterinarskoj stanici pokraj kapelice?

Znam da je u novinama bilo da u Ogulinu masovno daju otkaze i da će zatvoriti pogon🤔
Istina, mislim da se "pripremaju za udaju"!

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,465
Pogledaj pluto ima u Bauhausu, izuzetno topal materijal, u jednoj kući sam hodao po njemu.
Mislim da se može samo poslagati po podu a može se i ljepiti i onda se još čini mi se prelakira. Skup je ali ako novac nije problem......
Ima li to neki specifičan naziv? Pod pluto nađem samo ovo...

Kod sebe ću u neko dogledno vrijeme mijenjati pod pa gledam što uzeti. Parket neću, vinil pogotovo ne, gledam bolji laminat ili nešto takvo.

Najnoviji postovi

Na vrh