• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
2,067
Kolega @mika , pa zar se staro dafče kvari? 😁
Grijanje vjerojatno otišlo, sve treba rastepati...
Ja sam sa starim 510 okrenul 760000 i bilo je sitnica ali generalno ništ strašno.
Ovo je xf530 mislim da 20 ili mlađi,Tek mu je 650000,mislim da sljedeće ostaje bez glave.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,223
Motorka sa vidija pilom i pec
Kad bi to bilo tako jednostavno. A kakva je motorka, koje sorte i vrste? Kakvo podmazivanje ima? Da li se pumpa da štelati ili ne? Da li ima magnezijsko kućište ili plastično? Kakav je klip i koliko karika ima? Na koje gorivo ju teraš, kakvo ulje koristiš i u kojem postotku? Gda se to razriješi onda se može raspravljati o lancu i vodilici. Nije to samo tak. Vužgeš i piliš. To more svatko. Profesionalci tak ne delaju. Tu se mora sve točno znati utančine. :ppozdrav:

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,623
Kad bi to bilo tako jednostavno. A kakva je motorka, koje sorte i vrste? Kakvo podmazivanje ima? Da li se pumpa da štelati ili ne? Da li ima magnezijsko kućište ili plastično? Kakav je klip i koliko karika ima? Na koje gorivo ju teraš, kakvo ulje koristiš i u kojem postotku? Gda se to razriješi onda se može raspravljati o lancu i vodilici. Nije to samo tak. Vužgeš i piliš. To more svatko. Profesionalci tak ne delaju. Tu se mora sve točno znati utančine. :ppozdrav:
Lijeska, jesi ti danas frezal?
Te prasina supila?
Nisi na vrijeme presel u podrum to isprati?
Kakve to bedastoce povedas? 😅

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,223
Pogodil si od prve. Frezal sam i jako se prašilo. Onda podrum, pa na forum. Posljedice se vide. :ppozdrav:
E, dobil sam ideju. Moj novi moto bi mogel biti - ¨iz podruma na forum¨.

Posljednje uređivanje:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
2,067
@atpt Hladnjak grijanja pustil na cijevima,cijevi su zapertlane za hladnjak,da su stavili šelne barem ko na Iveco daily-u riješil bi to bez puno muke al ne morali su zakomplicirati tak da moraš celu armaturu razoriti

Najnoviji postovi

Na vrh