Ovo je xf530 mislim da 20 ili mlađi,Tek mu je 650000,mislim da sljedeće ostaje bez glave.
Ovo je xf530 mislim da 20 ili mlađi,Tek mu je 650000,mislim da sljedeće ostaje bez glave.
Za vađenje čavala iz hrastovih ili agacijevih greda ja imam alat.
Motorka sa vidija pilom i pecZa vađenje čavala iz hrastovih ili agacijevih greda ja imam alat.
Ako kome treba.
Kad bi to bilo tako jednostavno. A kakva je motorka, koje sorte i vrste? Kakvo podmazivanje ima? Da li se pumpa da štelati ili ne? Da li ima magnezijsko kućište ili plastično? Kakav je klip i koliko karika ima? Na koje gorivo ju teraš, kakvo ulje koristiš i u kojem postotku? Gda se to razriješi onda se može raspravljati o lancu i vodilici. Nije to samo tak. Vužgeš i piliš. To more svatko. Profesionalci tak ne delaju. Tu se mora sve točno znati utančine.Motorka sa vidija pilom i pec

Lijeska, jesi ti danas frezal?Kad bi to bilo tako jednostavno. A kakva je motorka, koje sorte i vrste? Kakvo podmazivanje ima? Da li se pumpa da štelati ili ne? Da li ima magnezijsko kućište ili plastično? Kakav je klip i koliko karika ima? Na koje gorivo ju teraš, kakvo ulje koristiš i u kojem postotku? Gda se to razriješi onda se može raspravljati o lancu i vodilici. Nije to samo tak. Vužgeš i piliš. To more svatko. Profesionalci tak ne delaju. Tu se mora sve točno znati utančine.![]()
Šta mu bi?
Tako je to kad oćeš zaradit na staro železo