Moj veliki palac gore, a ne ovi kaj imaju specijalne utičnice, specijalne kuke, specijalne priključke.... i onda se čude ko puran glisti kaj nemreju nikoga ni za novce najti da im delaJa kad imam takve neke specijalne izvedbe na prikolici/stroju,ne posuđujem čovjeku prikolicu/stroj nego i traktor.
Jebiga hrđe bude mene nebude![]()
Vise vrijedi takav sused nego pola rodbineKad se već spomenula mješalica, moj susjed je kupil mješalicu kad ja nisam bil još ni blizu u planu,napravila je ta kod njega kuće štale garaže,a isto tak po selu,kad god sam pital nikad niš ni bilo problem za posudit, a isto tak i kaj je on trebal ni bilo problem za posudit i napravit. Njega sada nema već 10 godina a mješalica i dalje funkcionira,zadnji put smo ju koristili kod mene 2018(imam i svoju al su mi dvije trebale)malo sam ručku povaril i popravil i mješaj.Sa njegovim sinom sam u istim odnosima kaj ti treba zovi vozi kad trebaš.
Jedini mi je problem ak mi nekaj strgaju a da mi ne vele to mrzim,nije problem popravit i napravit al mi reci da si na vrijeme sredim a ne kad mi najviše treba da moram iti popravljat.