• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,830
Znam to za posuđivanje. Kod nas stvarno ima sad strojeva na izvoz a nema više onih koji bi htjeli raditi a još manje posuđivati nešto. Sve je otišlo u gospodu i za par godina nikakve životinje se ne budu hranile kod nas nažalost.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,462
Ja kad imam takve neke specijalne izvedbe na prikolici/stroju,ne posuđujem čovjeku prikolicu/stroj nego i traktor.
Jebiga hrđe bude mene nebude:ppozdrav:
Moj veliki palac gore, a ne ovi kaj imaju specijalne utičnice, specijalne kuke, specijalne priključke.... i onda se čude ko puran glisti kaj nemreju nikoga ni za novce najti da im dela (y) (y)(y)

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
2,071
Kad se već spomenula mješalica, moj susjed je kupil mješalicu kad ja nisam bil još ni blizu u planu,napravila je ta kod njega kuće štale garaže,a isto tak po selu,kad god sam pital nikad niš ni bilo problem za posudit, a isto tak i kaj je on trebal ni bilo problem za posudit i napravit. Njega sada nema već 10 godina a mješalica i dalje funkcionira,zadnji put smo ju koristili kod mene 2018(imam i svoju al su mi dvije trebale)malo sam ručku povaril i popravil i mješaj.Sa njegovim sinom sam u istim odnosima kaj ti treba zovi vozi kad trebaš.
Jedini mi je problem ak mi nekaj strgaju a da mi ne vele to mrzim,nije problem popravit i napravit al mi reci da si na vrijeme sredim a ne kad mi najviše treba da moram iti popravljat.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,404
Kad se već spomenula mješalica, moj susjed je kupil mješalicu kad ja nisam bil još ni blizu u planu,napravila je ta kod njega kuće štale garaže,a isto tak po selu,kad god sam pital nikad niš ni bilo problem za posudit, a isto tak i kaj je on trebal ni bilo problem za posudit i napravit. Njega sada nema već 10 godina a mješalica i dalje funkcionira,zadnji put smo ju koristili kod mene 2018(imam i svoju al su mi dvije trebale)malo sam ručku povaril i popravil i mješaj.Sa njegovim sinom sam u istim odnosima kaj ti treba zovi vozi kad trebaš.
Jedini mi je problem ak mi nekaj strgaju a da mi ne vele to mrzim,nije problem popravit i napravit al mi reci da si na vrijeme sredim a ne kad mi najviše treba da moram iti popravljat.
Vise vrijedi takav sused nego pola rodbine

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,085
Kad smo već kod mješalica za beton,
ono je dobra stvar,,je je koristim za dva posla,,prvi je kad trebam obaviti kakvu manju betonažu,,a drugi je kad raspalim roštilj,,kako???
Stavim je negdje u kraj dvorišta uključim da radi i ubacim koju lopatu šljunka,,i tad sam miran nezvanih gostiju nema ni za lijeka,,,,:ppozdrav::ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,462
Stvarno, kad več spominjete mješalicu, jučer sam bil na betonaži, ravno 6 mješalica smo potrošili betona, ali onih pravih, kaj iz jedne izađe troje tačke betona.
Danas bi trebali oni zašalati ostatak pa popodne opet betonaža, ali sumnjam da budu stigli.

Naravno, ja sam jučer malo zakasnil, ali taman na vreme....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,936
Dobra susjeda vredi više nego dva vagona rodbine. Nema toga kaj ona ne bi dala, čak ne treba ni pitati. Dok imaš takvu susedu onda se rodbine i ne setiš. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Istina.
Dobar sused posudi,
dobra suseda da…

Najnoviji postovi

Na vrh