• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,776
Junior je udaraljkaš,znači sve što možeš svirati sa palicama,bubnjevi,timpani,bass,marimba,glockenspiel,vibrafone,ksilophone...
Ne brini se ni ja nisam znao za pola tih instrumenata prije
Glockenspiel (njemački: glocken = zvona, spiel = svirati) udaraljkaški je instrument s metalnim pločicama. Često se naziva i "orkestarskim zvonima", a proizvodi izrazito svijetao, prodoran i visok zvuk koji se često koristi u orkestrima za isticanje melodijskih linija. [1, 2, 3]

Glazbeni instrument
Glockenspiel se sastoji od niza ugođenih aluminijskih ili čeličnih pločica raspoređenih poput tipki na klaviru. [1, 2]

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
126
Jedna mala, meni omiljena dok sam bio mladac od 20 ljeta:
Naravno tad smo kupovali lijepu rijec po sajmovima i tko je koga znao.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,776
Sa ovime su nastupali u Pragu

Glolenšpil,je ovaj dio koji se čuje samostalno,ding,ding,ding
Moj junior

• Like
Reactions: ZJ
Na vrh