• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,612
Mi na Velom Žalu...
Prekrasna plaža ali zagužvalo se tak da smo se prebacili na desnu stranu koja nije toliko "podatna" za ulazak ali isto milina za nekog sa malom djecom radi plićine. Vjerojatno se više tu ne vraćamo jer nije to više tip plaže koji volimo. Istina, melem je za oči ali ježim se od sve te mase ljudi i krema koje se miješaju sa vodom....
45547.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,654
I danas sam zaslužil jednog težaka kod šogora u šumi. Ne znam kak bi mu uslugu vitlanja pretvoril u radne sate težaka? Mislil sam mu to šenkati, ali izgleda da nebum. Evo i razloga. Paklena vrućina. U šumu idemo iza 9 sati jer on prije nemre. Ja bi se u to vrijeme već vraćal iz šume da sam sam, ali nisam. Njegova šuma- njegova pravila. Dakle, paklena vrućina. Uzmem si robe za presvlačenje jer samo curi iz mene. Uzmem si i vode za svaki slučaj. On donese vu cekeru pive i kekse, koje samo on jede jer meni nije do keksi i napolitanki u šumi. Popijemo polumlaku pivu i ja ga onda pitam pa kaj si donesel samo jednu pivu. Jesam, veli on. Donesel bi ja i više, ali me strah kaj me nebi vlovili na cesti milicajci. Oooooooooo, majke ti stara. Da li je to moguće? Pa za kaj nisu tu pivu bolje ohladil? Pitam ga. Mogel sem ja nju i bolje ohladiti, ali sam se bojal kaj se ne bi prehladili. Grlo odmah ode ako piješ kaj hladno.
Oooooooooo, majke ti stara. Da li je to moguće? I tak se ja, osim sa poslom, ubijam i ispijanjem vode koju sam si prinesel, zlu ne trebalo. :cry: :cry: :cry: :cry::cry::ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:
Mislil sam napraviti i par slika iz šume, ali kaj da slikam? Toplu pivu i napolitanke?

Posljednje uređivanje:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,202
I danas sam zaslužil jednog težaka kod šogora u šumi. Ne znam kak bi mu uslugu vitlanja pretvoril u radne sate težaka? Mislil sam mu to šenkati, ali izgleda da nebum. Evo i razloga. Paklena vrućina. U šumu idemo iza 9 sati jer on prije nemre. Ja bi se u to vrijeme već vraćal iz šume da sam sam, ali nisam. Njegova šuma- njegova pravila. Dakle, paklena vrućina. Uzmem si robe za presvlačenje jer samo curi iz mene. Uzmem si i vode za svaki slučaj. On donese vu cekeru pive i kekse, koje samo on jede jer meni nije do keksi i napolitanki u šumi. Popijemo polumlaku pivu i ja ga onda pitam pa kaj si donesel samo jednu pivu. Jesam, veli on. Donesel bi ja i više, ali me strah kaj me nebi vlovili na cesti milicajci. Oooooooooo, majke ti stara. Da li je to moguće? Pa za kaj nisu tu pivu bolje ohladil? Pitam ga. Mogel sem ja nju i bolje ohladiti, ali sam se bojal kaj se ne bi prehladili. Grlo odmah ode ako piješ kaj hladno.
Oooooooooo, majke ti stara. Da li je to moguće? I tak se ja, osim sa poslom, ubijam i ispijanjem vode koju sam si prinesel, zlu ne trebalo. :cry: :cry: :cry: :cry::cry::ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:
Mislil sam napraviti i par slika iz šume, ali kaj da slikam? Toplu pivu i napolitanke?
Gdje ćeš vodu u usta,,,ccccc,,,,:ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,654
Garant je ponio kišobran i jaknu, ipak može iz vedra neba kiša ili snijeg i 40°C pad temperature.
Nije, ali sa sobom nosi kožnu pregaču ili kak mi velimo šorc. Isti onakav kakav ima Dudek u Gruntovčanima. To mu je ostalo još od pradjeda pa da se ne baci.

Gdje ćeš vodu u usta,,,ccccc,,,,:ppozdrav:
A već zamalo da sam zaboravil kakav okus ima. Evo još i sad sam u podrumu i trudim se isprati taj okus iz usta. Još samo da počnem i sanjati da pijem vodu, eee to bi onda bila još i noćna mora.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,094
Naravno, još kad bi onakve bukvetine na Dravi rasle ovaj tjedan bi bilo idealno vreme za u šumu iti.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,654
Pa kaj vam je bil kriv? Ljubimac. Hraniš ga, tetošiš i onda na kolac. I još po toj vrućini. Kak je njemu koga briga?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,540
Ti pak baš ništa ne znaš!
Zašto piva mora uvijek biti topla dok je vruće?
Piva mora biti topla dok je vruće iz više praktičnih razloga:
Prvo i osnovno, kao što već znaš - ne budeš si prehladio grlo.
Drugo - ako piješ toplo pivo, popiti ćeš jednu, bude ti bljutava dok je piješ i neće ti pasti na pamet popiti još dvije - tri.
E, tu sada dolazimo do merituma problematike ilitiga prednosti tople pive:
kao što isto već znaš, ako te zaustavi policajac ne budeš ostao bez vozačke. Benefit tople pive osim što ti ostaje vozačka je i što ti ostaje u kućnoj blagajni monetarno stanje stabilno jer nećeš platiti kaznu, a niti dobiti kazneni bod. Kad smo već kod stabilnog monetarnog kućnog blagajničkog stanja, tu dolaze novi benefiti - obzirom da je novac koji bi pojele hladne pive (jer se na jednoj hladnoj sigurno ne bi stalo, a dobra piva je danas euro i pol do tri, pa puta ti i tvoj prijatelj puta po ko zna kolko flaša, pa ako popiješ samo je(a)dnu toplu i ne platiš kaznurinu dok te policmen vlovi i država te rebne novčano ostaje ženi para taman za jednu lijepu haljinu i večeru u dvoje (hmmm, tu sada nije uvjet da baš ti moraš biti žrtva i sačinjavati tim od dvoje za večeru, uvijek tu može uskočiti neka njena dobra frendica da te ne inkomodira i ne opterećuje nepotrebnim vankućnim aktivnostima, znaš, neka one lome noge u štiklicama po mraku (večera se jede u mraku, jel) i nagutaju se janjetine ili nečega otmjenijega pa onda podriguju i prevrću oči dok se to iz želuca ne spusti na niže, a ti fino ko mafiozo bos - kod kuće sjediš i lupaš tipke ili gledaš neki dokumentarac na tv....) Dobro sada, možeš ti i pred tv - om strusiti ili toplu/e ili hladnu/e, grlo možda bude otišlo, kućna blagajna bude nešto sitno okrnjena, ali policijska kazna se ne bu plaćala i selila lovu iz tvoje kućne blagajne u državnu, a žena ti bude oduševljena finom večerom u restoranu. Kužiš?;);););)

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
2,095
Vi ste na piknik išli mi se vidi,napolitanke i topla piva i stroj iz priloga nejdu skupa.Tu se moraš dobro najesti pa onda strugneš dva gemišta i onda ideš palit....
Naravno gemišt mora biti od domaćega direktora jer ovo sve drugo je kajda piješ mleko :ppozdrav:

Prilozi

• IMG_20260808_113339.jpg
    IMG_20260808_113339.jpg
    114.7 KB · Pregleda: 6

Najnoviji postovi

Na vrh