kawasaki0201
Aktivni član
- Tu od
- 16 Sij 2011
- Poruka
- 3,143
To si je tast složil kaj se ne pomrzneju razno, razni abonenti koji nas dnevno ophode!
Teta Jo, pa u Švedskoj je kutija 110kn i dobiš 18 ili 19kom
To si je tast složil kaj se ne pomrzneju razno, razni abonenti koji nas dnevno ophode!
Još dok smo u osnovnu išli, mog prijatelja je vlovil stari s cigaretom. Zaprl ga je u ormar ( prazan naravno ), dal mu kutiju cigareta i jednu šibicu. I rekel mu da bu izašel van tek kad to popuši. Nikad nije priznal kak je to završilo, al znam da još dan danas nije zapalil cigaretu.
Ja sam davne 98 hitil cigareta i nem te sile da joj se vratim, a dim mi smeta užas jedan. Ma... mi stari pušaći smo najgori !
tako sam ja svog sina, išao u osmi osnovne, dala sam mu dvijesto kuna za vikend, da mu bude za tri dana, a on prvi dan sve ulupao na automatu na igricama. I u nedelju me tražio još. A ja njega otpremila u šest navečer u slastičarnu bez kune i naredila mu da sjedi za stolom do deset i onda dođe kući. I ne smije od nikoga uzeti sok ili sladoled, bilo šta. Samo da sjedi i gleda druge kako piju i jedu i razmišlja zašto on nema čime si nešto kupiti.
On se i danas toga sjeća, ima trideset i četiri godine. Uvijek se nasmijemo tome kada pričamo.