• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Nebrem vjerovati na takvom svetom mjestu gdje vinčeko zri vi cmučete cigarete. Ja bih vama pušačima dao za cmukanje prostoriju od 1m2, bez prozora samo dimnjak pa cmučite koliko vam volja a ne da trujete druge oko sebe.
To si je tast složil kaj se ne pomrzneju razno, razni abonenti koji nas dnevno ophode!
Teta Jo, pa u Švedskoj je kutija 110kn i dobiš 18 ili 19kom

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Još dok smo u osnovnu išli, mog prijatelja je vlovil stari s cigaretom. Zaprl ga je u ormar ( prazan naravno ), dal mu kutiju cigareta i jednu šibicu. I rekel mu da bu izašel van tek kad to popuši. Nikad nije priznal kak je to završilo, al znam da još dan danas nije zapalil cigaretu.
Ja sam davne 98 hitil cigareta i nem te sile da joj se vratim, a dim mi smeta užas jedan. Ma... mi stari pušaći smo najgori !

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Je, i u Engleskoj ih je 19 u kutiji.
Dobro je to - tako bih ja i sa alkoholom. I piva je tamo isto tu negdje.

A dobre su te odgojne metode @zgzac, tako sam ja svog sina, išao u osmi osnovne, dala sam mu dvijesto kuna za vikend, da mu bude za tri dana, a on prvi dan sve ulupao na automatu na igricama. I u nedelju me tražio još. A ja njega otpremila u šest navečer u slastičarnu bez kune i naredila mu da sjedi za stolom do deset i onda dođe kući. I ne smije od nikoga uzeti sok ili sladoled, bilo šta. Samo da sjedi i gleda druge kako piju i jedu i razmišlja zašto on nema čime si nešto kupiti.

On se i danas toga sjeća, ima trideset i četiri godine. Uvijek se nasmijemo tome kada pričamo.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Još dok smo u osnovnu išli, mog prijatelja je vlovil stari s cigaretom. Zaprl ga je u ormar ( prazan naravno ), dal mu kutiju cigareta i jednu šibicu. I rekel mu da bu izašel van tek kad to popuši. Nikad nije priznal kak je to završilo, al znam da još dan danas nije zapalil cigaretu.
Ja sam davne 98 hitil cigareta i nem te sile da joj se vratim, a dim mi smeta užas jedan. Ma... mi stari pušaći smo najgori !

Tu si potpuno u pravu, moj stari je teški dok su cigarete u pitanju a pušil je 3kutije na dan, kak je znal sam reči on je sam v jutro trebal upaljaća, fala bogu sad več 20g nije cigaretu poglednul.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Mora i duhanska industrija (država još više) od nečeg živjeti ja sam prestal pušiti krajem 1974 godine .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Ja sam se ostavil u vojsci i onda dok smo se skinuli smo si napravili feštu i tam sam nažalost nazad propušil čisto bez veze. Sad se držim na nekih pola kutije ali i to bi polako trebalo izbaciti iz igre iako ne kupujem ali dok pogledaš kroz godinu to je skoro 1500kn, a za tu lovu kupim 300kg 3x15.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Nejde to polako ni smanjenjem ! Baciš i bok !!
Ja sam se pomolil kod kapelice i nikada u životu mi nije došla želja za cigaretom.

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
tako sam ja svog sina, išao u osmi osnovne, dala sam mu dvijesto kuna za vikend, da mu bude za tri dana, a on prvi dan sve ulupao na automatu na igricama. I u nedelju me tražio još. A ja njega otpremila u šest navečer u slastičarnu bez kune i naredila mu da sjedi za stolom do deset i onda dođe kući. I ne smije od nikoga uzeti sok ili sladoled, bilo šta. Samo da sjedi i gleda druge kako piju i jedu i razmišlja zašto on nema čime si nešto kupiti.

On se i danas toga sjeća, ima trideset i četiri godine. Uvijek se nasmijemo tome kada pričamo.

ha ha, svaka ti čast, ideja ti je bila :icon_thumright:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Jo, si sigurna za snehu? :(giggle)::(giggle)::(giggle):

Jedan moj susjed je pred 30 let na fićeka nalijepil natpis: "Pušačima ulaz zabranjen, pušačice dobro došle."

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Evo sam je pitala maločas, vli da nije potpuno, ostala je samo na besplatnoj cigari.:biggrin:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Misliš ekološkoj ,,,
Ja sam se upravo vrnul iz špancirunga. Dragu pod ruke, klinca na sanjke i gas. Već nemrem sedit na stolcu, A vani pada li ga pada .... Ak ovak nastavi do jutra bit će ga metar.

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703

Samooo neka pada. Ja bas uzivaj u ovom dobu. Volim snijeg pa da ga bude i 2 metra. Neka samooo padaa. [emoji4] [emoji4]

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143

Točno tak, nek pada dok ima kam, lopata bude sutra aktivna, ne diram ništa do jutra.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Jučer apsolutno ništa i bilo mi je čiustam fajn zbog toga.
Danas se zbog toga nerviram jer sam mogla odraditi ovo za što danas nemam volje.

Danad idem nasipavati krumpire za saditi u gajbice, sila ih je na naklijavanje staviti.

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
Ako se to mali odnosi na mene,mali je porastao i tjera biznis heh netko mora i to,standardom ide kuca(posel) skola kuca i tak u nedogled,evo 3 noci za redom sam moralna podrška krmačama kad se prase heheh,bi se reklo da sam babica pa porađam :icon_e_geek: ali i to je preslo sad sam miran jedno vrijeme od tog dezuranja.28 komada ih zivih ostalo i ja zadovoljan mada izgledam ko da sam s osama rat vodil heh al nema veze,jos sam mlad :)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Dete, sad mi je čisto žal kaj nemam kćer tvojih godina - ti si potencijalni zet kakvog bi svaka punica poželjela. :icon_super:
Očeš da te posvojim? I sin dobro dođe.:icon_rofl:

Prvo sam se probudila (po drugi put ili treći) i vidjela da je pol deset sati. i u panici zbudila muža i rekla - panično naravno, skoči gore zakasnil si. i on je skočil i na brzinu se juril obleči, a onda mij e iz dnevne vikal - oooodiiiii miiii kaaaapuuučiiiinoooo skuuuuhaaaajjj..........vrak ti kakapučino, de sad imaš čas za kapučino - ooooodiiiii - i išla - a ono pol osam piše na velkoj uri na zidi. Piše tak ina svim durgima.

vrak me krmežljivu i zmotanu, kam sam gleedalaaaa.......:mur:

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703

Ma nije njemu bilo do kapucina nego do toga da ne ostanes u krevetu. Hahaha

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
Johabica velikodusna je tvoja ponuda za posvojenje ali svejedno se meni vidi bolje doma tu di sam sad heh,a i sad malo vec kasno za posvojenje,uskoro bu i 19 tak da..
Hmm da imas kakvu cerku mojih godina to bi se dalo vec razmisljat o toj ponudi ;)
Mort bi i dosel za zeta na Belicu,ali nema bas nekog izbora od cura kod tebe heh kaj i bilo to isprobano vec pa sad slabo zalazim u tvoj kraj:icon_e_wink:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh