• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Čuj ti maloga, to je ve zvučalo kak da si mel turneju po Belici, a kulko je meni poznato tam i okolo je bilo navek dobrih puci, ali to je bilo pred 10let dok sam ja bil 19, to su večina več sad valjda mame!

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
Am sam ne mel turneju hah samo par dekli,to ti je ono,dok v jedan kraj zajdes nejdes sam tak odonut,nemrem reci,nesam ni ja bil tam vec oko godinu i kusor...bum jemput posjetil johabicu dok bu cajta,sam se strah kaj mi nebi kakvu susedu pripasala:(think):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@mali plavi, nema straha, oko mene sve samo stare babe, puci nema.
Moja se ulica zove Radnička, i u vrijeme dok je moj sin bio negdje u drugom, trećem osnovne, u pol ulice, na četerdesetak kuća je bilo pedesetak osnovnoškolske djece. I rekao on meni - mama, jel ti znaš zakaj se naša ulica zove Radnička? Zakaj - pitala ja. Pa zato jer tu ljudi stalno rade djecu.

Ali prošlo, ljudi se ulijenili i sad nema nikakve za tebe. Jedino da pročešljam cijelo selo - na tri tisuće stanovnika valjda bi se našla koja dobr cura.:icon_e_wink:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Ak niš ne nejdete u Pribislavcu.Livadarska ulica ima ih za izvoz.

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
Mislis u naselju? Heh,ma nasel sam si ja bolju polovicu tak da nema sad potrebe za trazenjem,bome ima ih i kod mene tu u susjednom selu kolo hoce

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ova ti je dobra @bhorv.. :icon_rofl:

Iako, šta da ti reknem, da su te cure obrazovanjie i drugačijeg mentalnog sklopa, da sam muško ja bih vrat polomila od okretanja za njima.
Ček malo još koja generacija, kada oni potpuno uđu u obrazovno - socijalnu strukturu i poprime opće standarde, budu se naše cure pitale za koga će se udavati. :eek::

@mali plavi - nikad ne reci nikad.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Posjeta sajmu danas

20160120_105948_zps0erdkbuk.jpg

20160120_112118_zps6sxvvc6s.jpg

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
kaj si prevozno sredstvo potrgala, pa mijenjaš?...inače, za tebe je model od brezovine predviđen...bolje drži teret...i ne dimi kad stisneš gas...:icon_weed:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kojote,, ta mi je samo za do dućana, za duge rute imam još u solidnoom stanju, nju ću uzeti na proljeće novi model.:icon_weed:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jo ,ne se srdi a bogme te jucer nesem prepoznal nekak si mi mlajsa,mada sam si potlik mislil jeli to bila nasa Jo.:icon_thumright:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A di si me vidio?

Ako sam bila fajna i zgodna onda sam to sto posto bila ja. A pogotovo mlada!:(giggle)::(giggle)::(giggle):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Uh što mi se podilazi....

Dečki, vi ste moji najbolji prijatelji.
Ak i niste, mogli bi biti.
Vidi se da bečka škola još nijer izumrla. :icon_razz::icon_razz::icon_razz:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Prigorci su uvijek daroviti sa komplimentima ,nismo ko podravci imeđimurci škrti:(rofl)::(rofl)::(rofl)::(hi):

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Jutro je bilo jako hladno od -10 stupnjeva, pa polako na gore

Danas smo obilježili vincekovo, održali tradiciju pretakanja u mjesecima koji počinju sa slovom "S" i zalijali za sreću jedan novi "auto godine" koji je jučer došel k' kčerkini hiži.
Došli smo od kasnoga jutra u gorice s dva auta. Pa su onda bila 3, pa 4...

Poslije su se jeden za drugim, pojavili i mejaši pak' smo si svi skupa spili i veseli bili!

Inoxica je skoro presušila pa smo ja i stareši zet malo pretakali.

Morali smo par datuma promijeniti.

A onda je došla za nama i kčerka, z decom na brijeg da se zluftaju, sa jučer preuzetim autom godine za HR :)

Ne kužim, zakaj je baš to novi auto godine, nema veza valjda sam si previše popil

Naravno da smo odrezali prve šibe i blagoslovili

Počel je malo i snijeg prhati

Vu klijeti nam je svima bilo toplo, malo od vina više od kamina

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Vidim da si Franklericu slabo punil,znam vas je sam vino grelo.Denes se ravnam v gorice malo proslavit,obicaj je obicaj a fala bogu i sonce bu grelo.:icon_pidu:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Dali je netko danas prijepodne gledao našu Johabicu ,MIJENJAM ŽENU,malo sam kasno prebacio,a Josip je imao pravu rokersku frizuru a tek Johabica,prava Međimurka i tri frtalja,:icon_weed::icon_weed:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh