• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
savo, ajd šurotu reci da se voćnjak iz pravih razloga kreči u jesen, a iz estetskih u proljeće! :(happy):

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
Ma ja i voćarstvo dva različita svijeta , moj dio posla je bio da napravim prskalicu koja može da ''guta'' kreč što sam i napravio.
Ta mašina radi kao luda , dva pištolja i ožeži , nema štopanja niti bilo kakvih drugih problema.
Evo i jedno novo crijevo od 50 metara je stavljeno a u planu je i drugo da se stavi toliko da bi mogla dvojica lako da rade a da se traktor ne pomijera , čak na manjim parcelema nemora ni da uđe unutra.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Svaka čast, ajd ubaci neku sliku stroja da iskopiramo, vidiš da mi Hrvati volimo kopirati, plagirati. :)

Poslano sa mog TPC-7152 koristeći Tapatalk

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250

Svaka čast, ajd ubaci neku sliku stroja da iskopiramo, vidiš da mi Hrvati volimo kopirati, plagirati. :)

Je,pogotuvu ministri a verjem i trecina politikari su muljatori.
Evo denes sam s sinom posetil gorice,desila su se dva manja odrona zemlje i panjeva v nasem klanjcu pa je bilo jako na knap prejti z avtom.
Sanerali smo to za prvu silu zmojom "golemom"Tehnika 330 avtoprikolicom,mortik bumo zutra dalje ak se stanem na pravu nogu.
Potlik smo se druzili z gazdom i Gordanom v krčmi kak pravi omladinci,to je negda za vreme Jožeka bil obicaj nakon radne akcije.No pesma je ne pala nekaj me grlo jebe,mortik bu zutra bolje.
ps.jesam bedasti navčen sam na austrijsku tipkovnicu i ve da god zabim kvacice iako pišem s kcerinog L.topa:icon_anal:

E

el pibe

Guest
Bogme ni tu tipkovnica problem.Kaj si ti možda Burgenlandkroat?Ja razmem svakakva narječja al ovo kaj ti šprehaš stari moj moram dobro kombinirati da nekaj skužim.Jedino objašnjenje da si Gradišćanski Hrvat.Ili ti nekaj sa prevoditeljem ne štima.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145

Poslano sa mog TPC-7152 koristeći Tapatalk

Stavit ću slike , mislio sam da ta budževina nikoga ni ne zanima :biggrin:

Elem , možda si mislio na kineze , ne hrvate :icon_rofl: :icon_lol:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143

Pa Vaso je naš čovek, pa vidiš da je kopiranje in! Ne pratiš dnevnik?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Bogme ni tu tipkovnica problem.Kaj si ti možda Burgenlandkroat?Ja razmem svakakva narječja al ovo kaj ti šprehaš stari moj moram dobro kombinirati da nekaj skužim.Jedino objašnjenje da si Gradišćanski Hrvat.Ili ti nekaj sa prevoditeljem ne štima.

Vi, kaj ste od Sutle i oni od Mure se malo tež razmete. Zato smo mi v sredini v prednosti jer razmemo i jedne i druge. :(giggle)::(giggle)::(giggle):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A nesmo nit mi Međimurci dalko od jih, ak još zapečka zvlečemo naše store izvorne reči, nek sam pes i na mesec lojam ak se bomo med sobom razmili,

@kawasaki, znoš ti kaj je ljučnica?

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143

Brščas se nemren fpotiti kaj bi ta reč itak mogla značiti ☺

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ima ti tu jedna priča kak ja to znam, ali ni za javnost - uglavnom, govorila moja svekrva ovako - ona imala brata i bili mala djeca, ali su u neko doba skužili po čemu se razlikuju. Pa su pitali roditelje zašto je to tako. Pa im rekli da žensku djecu ljučnicom tu fcepiju tak da imaju roditelji i muško i žensko u kući. A deda bil tesar.
Bila ta sjekira kod njih još dok sam ja došla za snahu, ali da me koleš ne mogu se točno sjetiti kako je izgledala - mislim da se trapezasto u polukrug širila na obje strane.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143

Dobro kaj su deca ne sama sprobavala delati sestre iz brati

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Malo sam pogledala i iznenadila se koliko riječi sam i ja prestala koristiti.

ljucko
lebudikaj
lofra......

Polako i sigurno izumire izvori kajkavski međimurski.......šteta.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh