E
el pibe
Guest
el pibe,
Spomenuo si nekoliko rječnika, dopusti da ti ja predložim jedan, onaj od pokojnog Lipljina.
Nisi mjerodavan da ocjenjuješ moj citat, jer nemaš pojma što nekome piše u klijeti iznad vrata i koji sam tekst ja citirao.
Dakle što smo radili danas; virtualno se svađamo oko bogatstva i nerazumijevanja hrvatskih narječja, jer jedan forumaš, koji za sebe piše: copy-paste jezična bogatstva koje ja posjedujem završetak copy-paste, na žalost nešto od toga ne razumije. Žao mi je, ali nikad ti nije kasno nešto novo naučiti - nama ti tu propagiraju cjeloživotno obrazovanje, uključi se.
Hvala ti "Ladane"kaj si pozorno čitao moje postove i negdje uspio pronaći lapsus pa sad to naglašavaš i još krivo:icon_rofl:Kak ti velim ja sam se možda krivo izrazio ali ova tvoja fraza, mene bi to osobno bilo sram da mi je napisano na kleti. Najvjerojatnije bi taj dio zrezal van sa motorkom:x:Bolje da si tam del tablu od autobusnog stajališta.Bar bi se ljudi imali čemu smijati.Eto vidiš da sam mjerodavan kaj si pa objavljival parolu.Mogao si biti tiho pa ti nebi rekao svoje mišljenje,valjda si mislil da si neki vrhunski stihoklepac:=
Posljednje uređivanje: