• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Evo stari mi došao malat neke stropove pa se narezalo malo Međimurskog čipsa za meznuti! ☺
1b3cd952c477820ef33647d3f2278135.jpg

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Kak te srce ne boli takve slike stavljat pred gladne oči :(sweat):

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Kak te srce ne boli takve slike stavljat pred gladne oči :(sweat):
Znaš kak bi to rekli naši romići?
Pa kakav si ti to čovek, zar ti nemaš dušu? ☺☺
To smo malo prizalogajili kaj nam potira krv po žilama, ipak je v jutro bilo zima!

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Evo i ja danas bil vrijedan promjenil sem motor hladnjaka na laktofrizu , tek treči bil ispravan a kupljen novi u trgovini .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
bitange ,i sad netko tko se odrekao večere mora ovo gledati
Pa to ti je glavni ispit karaktera, dal si labilnog ili čvrstog! ☺
Ali da znaš da je tak dober, da ahhh, mekan ko puter, niti ga ne osjetiš tak je dobro rasol, pac, svoje odradil, i još kvalitetno podimljeno, domači kruh i luk......
Kaj da ti velim nego da sam se jedva od stola proč maknul, ili ti ostane kruha viška pa odrežeš još malo špeka ili ti ostane šnita špeka pa trebaš još malo kruha i tak u krug! [emoji1] [emoji1]

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Danas?
Danas sam obišla dva doktora, bila u drugoj županiji i u drugoj državi.
Ovako svestrana već dugo nisam bila.

Danas sam naletjela na jednog forumaša iz druge županije u mojoj županiji - i gle čuda - jedva smo se prepoznali. Pita mene muž - jel ono @bhorv - nije, velim ja, nekako je premršav i premlad za njega (to sam mislila, vizuelnu vagu osobnog opisa nisam mužu glasno iznjela da ne bude ljubomoran - a jb ga, oke su mi još relativno zdrave pa primjete takve sitnice
54107490.gif

No, kaj, i mi smo jeli - i on i mi, u onom radničkom restoranu di platiš malo a najedeš se sasvim ok, i dok sam odlagala pladanj prolazila sam uz njega i zablejili smo se jedno u drugo ko telci.

sram te bilo @bhorv, tek na drugu si me prepoznal
609425788.gif
, a ja tebe već na treću!
978842418.gif

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Teta Jo, to je valjda bilo zbog gladi, kak ona reklama za čokoladicu. ☺

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Blago Pukiju kaj se odrekel nečeg
Ja nisam takav karakter.... Životno sam se odrekel cigareta i to mi je najjače odricanje. Ovog se nemrem i ne želim odreć - :icon_syda:

Prilozi

• DSC_0144.jpg
    DSC_0144.jpg
    57 KB · Pregleda: 67
  • DSC_0145.jpg
    DSC_0145.jpg
    47.7 KB · Pregleda: 61
  • DSC_0146.jpg
    DSC_0146.jpg
    48.6 KB · Pregleda: 57

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ja sam se odreko cigareta ko punog kondoma ..ali hrans je moja slabost ...hm..da su barem žene

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Kod hrane buš možda i zdržal u apstinenciji, ali kod žena bi sigurno puknul. :icon_pidu:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Danas sam primjetio gakanje, valjda su bile patke u preletu, to valjda znači da zime nema više ? :icon_winkle:

R2pVYFC.jpg

epH0doU.jpg

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A ne bih rekla, ovo liči na navalni let.
Bosanče, da ti nisi previše švrljao po selu ljetos pa sad navalilo jato roda prema Bosni?:icon_scratch:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Prije bi rekao da su patke, po svom karakterističnim obliku letenja u obliku slova V. Letjele su u toj formaciji, ali ih nisam uspio slikati u tom momentu jer su bile dalje i onda su se uskomešale i malo vrtjele i tako nastavile dalje.
Bilo je više odvojenih skupina koje su letljele u svojim formacijama V, i tu su se spojile i dogovarale koja će preuzeti daljnje vođenje.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,482
A ne bih rekla, ovo liči na navalni let.
Bosanče, da ti nisi previše švrljao po selu ljetos pa sad navalilo jato roda prema Bosni?:icon_scratch:

Ja što sam se borio protiv bijele kuge borio sam se.
A neznači da se neborim još.
Al da one neodlete gdje gore prema Hungariji.:(wait):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A mogle bi.....mi međimurci smo vrijedni ljudi - nijednog se posla ne okrajamo, jel @kawasaki? :biggrin:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Pa naravno da lete knama,moramo se borit da nas čokoladni međimurci ne prevaziđu,evo ja danas čeko trećeg unuka al nešto se skriva, valjda ovaj hladni val ga prestraši.:icon_winkle:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh