• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Možda.

Ali za svakoga muškarca koji ne zna poštovati svoju ženu i pomagati joj dok treba je kriva njegova mater koja odgojem to nije usadila u njega.
Nažalost, to je tako.
I posudu sam opral za sobom ( lažem, samo sam nabacal u perilicu [emoji23] )! Pa pomažem koliko stignem kroz dan i kroz noć, sitno još broji, mj. dana do veselja. Zato si valjda i jest kuhara oženila! [emoji1]
@ adonis, to mi je danas palo na pamet dok sam išel s posla pa sam usput proletel kroz dućan.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
I posudu sam opral za sobom ( lažem, samo sam nabacal u perilicu [emoji23] )! Pa pomažem koliko stignem kroz dan i kroz noć, sitno još broji, mj. dana do veselja. Zato si valjda i jest kuhara oženila! [emoji1]
@ adonis, to mi je danas palo na pamet dok sam išel s posla pa sam usput proletel kroz dućan.

E dasu ovo barem HRVATSKI PROIZVODI!!!!!!!!!!!

bubamarac

Član
Tu od
23 Tra 2012
Poruka
745
Sveta zemlja Dalmatinska!!!
Jucer kisa, palo i nelose, danas honda freze, sve u 16..Malo vlazno, ali ide.
I bolje nego da je skroz suvo, teska mi honda, lako propada, morat cu jos par motika nabavit.Posadija nesto krumpira, kupovnog nizozemskog.Nesto ostalo za sutra.14 kuna kil,+ benzin,-skoro pa nema racuna radit, sadim samo da ne jedem prskano.
Imam jos nesto posadjenog naklijanog od prosle godine, neznam oce sta rodit, bilo doma, ostalo, bilo i zemlje...Taj nesjemenski je naklijan posadjen par dana prije 1. 2. Prije kisa, niklo pola otprilike, ima lipih kucica naraslih na pola visine...
Bit ce valjda ranijeg mladog krumpira za frigat.
Zna li netko koje su cjene sjemena krumpira, biza i mahuna, u ostalim susjednim drzavama, cini mi se da sjeme ima monopolisticke cijene...

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Kod nas u Grami mislim da sam vidio oko 6kn/ kg. Puno je to 14kn.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
To ti je ciejna za krupni, krupnoća kao konzumni, oko sedam kuna, a on je platio četrnaest vjerojatno sitnu kalibražu.Velika ti je razlika između krupnog i sitnig - u kilu krupnoga ide jedno deset krumpira a u kilo sitnog trideset dva.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Hm.Hmmm.. malo si gruntam.. znaći za reprodukciju je bolji "sitni" a nakon toga za konzumaciju "krupni",

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Hm.Hmmm.. malo si gruntam.. znaći za reprodukciju je bolji "sitni" a nakon toga za konzumaciju "krupni",
Z jednim se šminka po selu, a s jednim doma posla dela! [emoji23] [emoji23] [emoji23]

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Uz današnje vinogradarske radove ide i dobar fruštuk na haubi mog žuće. A i gemištec naravno, samo se on ne vidi ,,,,

Prilozi

• DSC_0152.jpg
    DSC_0152.jpg
    60.1 KB · Pregleda: 79

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Ovo je nešto kao" naš pozdrav proljeću", ovih dana z' našega brijega (sve je živnulo, "trnoslek" je zabljesnuo u raskošnoj bjelini svoje krošnje, namamio je bezbrojne pčele, a i ptice su krenule u izradu novih gnijezda po prvi put na gredi, a ima i onih na starim mjestima ispod krova, meni - prelijepo :) :

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Danas se radilo cijeli dan, tek sad sam pošteno sjeo. Posadio 4 reda ranog krumpira,poprskao protiv korova i pokrio ga Agrilom, majstori došli postavljat mali plastenik, i najgori posao od svega, bio sam na sprovodu kod prijatelja. Imao je trgovinu i servis Zetora u Vrbanovcu.

Prilozi

• WP_20160321_002.jpg
    WP_20160321_002.jpg
    59 KB · Pregleda: 125

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Danas sam saznao tu informaciju, od susjeda u goricama, bio je dotični majstor iz Vrbanovca "na glasu", što se dogodilo da je tako skončao? Je li možda bio bolestan pa se slomio ili ?

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Neznam kaj ti znaći to pod navodnicima, nije bio bolestan, a ni u financijskoj krizi, ostaje ono ILI.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Bio je na dobrom glasu kao serviser Zetora, mnogi su moji poznanici išli k' njemu po dijelove, sve je to godinama bilo idilično. Znači bio je "na glasu", na dobrom glasu kao mehaničar za traktore i izgledalo je da dugo vremena vodi jako dobar posao.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
E tak već razmem, jer može biti na raznom glasu kad si stavio navodnike, stvarno šteta čovjeka.

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Nek mu je laka zemlja. :-/

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh