• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Kupljenec. Ovako benkovački sajam se ne odvija, a u pravilu je mjesečno jednom, svakog desetog u mjesecu.
ZJ. tako je 4 i rikverc, po mom mišljenju čist muzejski primjerak. E sad koja bi mu bila vrijednost to neznam, i još s obzirom da nema glavu motora, a dali bi sr mogao montirati motor od 533.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Danas smo malo smrdeli 😅
Rastepli gnoj, zaorali i zatvorili odma brazdu na 100 hvati ugara.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Bome majka dela vrhunsku bučnicu, zaboravil napisati, sadila bu i takve buče za bučnicu. One bijele dugoljaste, a dobila i neko domaće sjeme od prugastih okruglih. Valjda se ne budu tukle buče, 3 vrste na maloj površini

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nedelja pa mali roštilj, tek tolko da mi zamiriši. A i kupil mini roštilj pa da ga malo koristim, za malo mesa je odičan.

Vratina,to je najbolje meso za roštilj.

Pljeskavice.

Pa punjenje sa sirom.

I mali koji pali samo tak.

Jer ovaj veliki treba metar drva i ugljena za malo mesa kad se peče, mada kod mene svi susjedi proizvode drvrni ugljen ali opet, za kaj bacati ak netreba.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo pred vuru izgubil jednu vuru djabe,isel na drugi kraj Graca pogledat krovne nosace za mojeg Piksaca.Pitam ja jucer lika jel pase na Xsaru Picasso posto je sam napisal za nekoji citroen,pase veli on meni,ja mu jos jemput napomenem monovolumen Picasso :unsure: a ne obicnu Xsaru,ja ja,ponovi on.
Dojdem tam,izlazi turcin,meni se malo zacrnilo pred ocima jer se sjetim lani pred zimu kak sam zisel s zimskim gumama a takodjer bil turcin,nam su ovdi svi arapi turcini kak mi njima yugici.
I kaj da vam velim,na kraju on mene pita ,pa na koji citroen bi to pasalo,pa sam mu rekel na citroen Modus:hahah:,no hurmak to nebre skuziti.
Sledeci put dok primetim akcent,prvo pitam,ko je ,kaj je i odkud je dosel te kolko razreda skole ima.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kupljenec,znas kak bi ti moj rodjo povedal:nadji si nekog drugog jeebat a ne mene.Salu na stranu,dvaput sam se opekel stim pingvinima nadam se zadnji puta.Neg nekaj si govoril za Noju ili ti naski Hotelu,ce si premislis(dojdes k pameti) :hahah: ti lako vu zimi nekaj narezem.

ps.moja je ne svadljivec vec jeebezljivec,mortik mi bu tvoja skvo zahvalna:ppozdrav:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh